CiU de Blanes posa d’exemple el Festival de la Cervesa Artesana ‘Birrasana’ com a certamen que cal promoure

Joaquim Torrecillas amb membres de la candidatura de CiU de Blanes

Joaquim Torrecillas amb membres de la candidatura de CiU de Blanes

El candidat de CiU per les properes eleccions municipals de Blanes, Quim Torrecillas, ha posat d’exemple el Festival de Cervesa Artesana, Birrasana, que se celebra aquest cap de setmana a Blanes, com un certamen que cal donar suport i promoure.

Torrecillas, acompanyat de membres del seu equip ha passejat entre els diferents expositors de cervesa artesana que s’hi pot trobar. «Es una fira feta per persones de Blanes que està agafant una promoció exterior molt important i que per tan cal promoure i potenciar».

ciu_birrasana2L’alcaldable convergent ha explicat que aquest tipus de fires a més estan vinculades al territori, cal recordar que a Blanes hi ha dues empreses dedicades a la fabricació de cervesa artesanal «són les que cal promoure», ha dit Torrecillas.

Així, ha posat d’exemple les fires com un element per desestacionalitzar la temporada turística. En la proposta de CiU de cara a les eleccions municipals del 24 de maig proposen fer fires al llarg de diversos mesos, amb temàtiques arrelades al territori. En aquest aspecte, Torrecillas ha explicat que «cal potenciar i promoure la tradicional fira de Sant Tomàs i alhora una trobada cultural que aplegava entitats dansaires dels cinc continents, anomenada les vetlles d’estiu».