ERC Blanes amb els veïns del barri de Mont-Ferrant

ERC de Blanes

ERC de Blanes

Ahir al migdia, ERC Blanes va oferir un vermut a un grup de  veïns del barri de Montferrant al Bar Transi. Albert Sanz, número dos de la candidatura, va fetr la presentació de l’acte. Després ha dissertat sobre el sentiment de no ser català d’origen i compaginar-ho amb el vot a ERC i amb la independència de Catalunya.

Erc de Blanes

Erc de Blanes

Els exemples que va utilitzar en aquest cas són ell mateix i l’alcaldable Àngel Canosa, tots dos amb arrels familiars de fora de Catalunya, però amb un gran sentiment republicà i català.  Seguidament, va donar la paraula Àngel Canosa, que va explicar les idees d’ERC Blanes per fer un NOU BLANES.

ERC de Blanes

ERC de Blanes

Àngel Canosa va insistir en la intenció d’ERC de fer una política diferent si arriba a l’alcaldia de Blanes, prioritzant la justícia social i la recerca del benestar de tots els habitants de la vila.

Per tancar l’acte, Manel Aguilar i Cano, número catorze de la candidatura i veí del barri, va animar els assistents a fer preguntes i transmetre els seus anhels als candidats presents. Àngel Canosa va respondre les preguntes dels assistents, concretament a una nena que es va interessar sobre la construcció d’una piscina municipal.

ERC de Blanes

ERC de Blanes

Una altra persona hv preguntar sobre la política de pactes posteriors al 24 de maig que mantindria ERC Blanes.  A la primera, l’alcaldable va respondre que per a la construcció d’una piscina municipal és necessari arribar a acords  amb els altres partits polítics. A la segona, Àngel Canosa va incidir en el fet que l’únic pacte que pensen mantenir és amb tots els blanencs. En un ambient distès i festiu, els candidats s’han apropat als assistents per intercanviar idees, opinions, resoldre dubtes i, al mateix temps, recollir les seves inquietuds.