L’historiador Aitor Roger s’incorpora a la llista electoral de CiU Blanes

Aitor Roger / Fotografia: Albert Alenyà

Aitor Roger / Fotografia: Albert Alenyà

Joaquim Torrecillas, cap de llista de Convergència i Unió de Blanes per a les properes eleccions municipals del 24 de maig, està ultimant les darreres incorporacions d’homes i dones que formaran part del seu equip. Amb la voluntat d’oferir als electors una candidatura guanyadora, una d’aquestes incorporacions, com a independent, n’és la de Aitor Roger.

Aitor Roger Delgado és nascut a Blanes l’any 1979 i llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona. Des del 2005 treballa com a tècnic de difusió cultural a l’Arxiu Municipal de Blanes.
Per Quim Torrecillas, Roger reuneix el perfil de les persones que incorporen el gruix de la llista que presentarà el proper dimecres 22 d’abril al Teatre de Blanes i on hi participarà el diputat i alcalde de Girona, Carles Puigdemont.

Pel candidat de Convergència, Quim Torrecillas, Aitor Roger «té joventut, experiència i coneixements culturals de la realitat actual i passada de la nostra Vila. En aquest sentit, ha destacat la seva implicació amb multitud d’entitats i associacions de Blanes que treballen pel bé conjunt del municipi». Pel que fa al conjunt de la llista, Torrecillas ha anunciat que será renovada, jove i preparada per afrontar els reptes del futur govern.

Historiador local

Aitor Roger Delgado (Blanes, 1979) és Llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona. El 2003 és contractat per la Universitat Catalana d’Estiu i va ser secretari tècnic de la commemoració de l’Any Joaquim Ruyra. Des de 2005 treballa com a tècnic de difusió cultural a l’Arxiu Municipal de Blanes.

Implicat en el teixit associatiu i cultural blanenc, ha participat com a membre o dinamitzador en diverses activitats, com Els Pastorets, les trobades dels veïns del carrer Ample, el centenari del bateig de la Costa Brava, l’Agrupament Escolta Pinya de Rosa o el programa Aires Sardanistes de Ràdio Blanes. Forma part de l’Obreria del Santuari del Vilar, l’Associació Estimem les Ermites i el Cor de Cambra Sota Palau.

Pel que fa als articles, des de 2003 n’ha publicat més de dos centenars a diferents revistes.
Cal mencionar també les seves aportacions en els catàlegs i opuscles publicats per l’Ajuntament de Blanes a través de l’Arxiu Municipal.