El PSC de Blanes dóna a conèixer la llista electoral

PSC de Blanes

PSC de Blanes

El candidat socialista Miquel Lupiáñez ha fet pública la llista dels membres que concorreran a les eleccions del proper 24 de maig sota la candidatura socialista. La llista està integrada per 15 militants i 9 simpatitzants, que figuraran com a independents.

Lupiáñez compta amb un equip de persones participatives i implicades en el món associatiu i també amb experiència i reconegut prestigi en la gestió de recursos públics, econòmics i humans.

La número 2 de la llista és Pepa Celaya, senadora per Girona entre el 2008 i 2011 i Tinent d’Alcalde de l’Àrea de Govern Municipal a l’Ajuntament de Blanes (2003-2007). També els membres que ocupen la tercera i la quarta posició compten amb àmplia experiència en la gestió pública: Nicolàs Laguna, actual Tinent d’Alcalde d’Hisenda i Patrimoni de l’Ajuntament de Blanes; i Susana Ramajo, actual regidora d’Educació, Acció Social i Arxiu, forma part del PSC des del 2010.

Una de les característiques de la llista és l’elevat número d’independents i professionals. El número 5 és Mario Ros Vidal, músic blanenc i i compositor de prestigi; la número 6 és l’actual directora de l’escola Quatre Vents, Ascensió Campayo; el número 7 és Jordi Blai Vinaixa, educador social i mediador; i la número 8 és Antònia Coll, veïna del barri La Plantera i molt activa en el món associatiu.

Els dos membres que tanquen els primers 10 de la llista són David Juan Carles Frisuelos, especialista elèctric; i Juan Manuel Sánchez Campano, ex-regidor a l’Ajuntament de Blanes durant els anys 90 i soci fundador de la casa d’Ardales.

Llista del PSC de Blanes

1. Miquel Lupiáñez Zapata
2. Pepa Celaya Armisen
3. Nicolás Laguna Jiménez
4. Susana Ramajo Abalos
5. Mario Ros Vidal
6. Ascensió Campayo Segura
7. Jordi Blai Vinaixa Montané
8. Antònia Coll Mercader
9. David Juan Carles Frisuelos
10. Joan Manuel Sánchez Campano
11. Marcos Manuel Sáez Baena. Informàtic
12. Maria Lluïsa Colomer Pla. Comercial i gestora turística
13. José Luis Quesada Alós
14. Isabel de Luis Puigdevall
15. José López Corbalán
16. Maria Massó Turón
17. José Baeza Castilla
18. Judith Llorens Juan
19. Francesc Giralt Torrent
20. Josep Marigó Costa
21. Maria Dolors Oms Bassols
Suplent. Francisco Maestro Martínez
Suplent. Juan Miguel Díaz Estrada
Suplent. Maria Portillo Peiro