Activitats a Blanes els dies 10, 11 i 12 d’abril

Divendres 10 d’abril

§ A les 18 hores, l’auditori del Centre Catòlic (Roig i Jalpí, 16), Conferència: “Avenços en investigació del tractament del Pàrkinson”, a càrrec del doctor David Genís, neuròleg de l’Hospital Josep Trueta de Girona. Organitzada per l’Associació Catalana de Pàrkinson Blanes La Selva-Alt Maresme, amb motiu del Dia Mundial del Pàrkinson.

§ A les 20 hores, al Teatre de Blanes (Ample 26), Acte polític “República és dignitat”. Debat amb Marina Albiol i Joan Coscubiela. Actuació de Lucía Sócam

Dissabte 11 d’abril

bunquers_1a§ Des de les 10 i fins les 18 hores, 2a Jornada de Recuperació de la Memòria Històrica, al Racó Blau (antic càmping La Sardana)

§ A les 18 hores, al Teatre de Blanes (Ample, 26 ) “Records per a tu”, a càrrec del Grup Nabac.

Diumenge 12 d’abril

§ De 8 a 18 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes, ubicada al paratge de Mas Cuní, 43, i organitzada pel Club Rítmica Blanes-Vitry.
II Fase Individual Nivells Base i Absolut de Gimnàstica Rítmica.

§ De 10 a 14 hores, al Pg. de Mar, a l’alçada del C Ample, i organitzada per l’Associació Catalana de Pàrkinson Blanes La Selva-Alt Maresme, amb motiu del Dia Mundial del Pàrkinson: Jornada informativa i de col·laboració amb el col·lectiu afectat per la malaltia del Pàrkinson.

§ A les 12 hores, a l’Ateneu Popular Sa Fera Ferotge: el periodista Pascual Serrano presentarà el seu últim llibre: La prensa ha muerto, ¡Viva la prensa!. Després de la presentació, exhibició del curtmetratge “Una mosca en una botella de Coca-Cola” de Javier Couso.

§ D’11 a 14 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes: Masterclass de Zumba, SH’Bam, Bodybalance, Bodycombat…, a càrrec de l’equip del Club Feel Fitness & Flow. Organitzada per la Plataforma de Dones de Blanes dins dels actes de commemoració del Dia Internacional de la Dona treballadora”.

§ D’11,30 a 13,30 horesRua de la festa de Sant Antoni Abat. Recorregut: des de l’antic camp de futbol dels Pins, pel carrer de Lluís Companys, la Pl. de la Mare de Déu del Vilar, els carrers de Francesc Macià i de la Costa Brava, el Pg. de S’Abanell, la Pl. dels Països Catalans, el Pg. de la Marina, la Pl. de Catalunya, el Pg. de Cortils i Vieta, el carrers Ample i de Jaume Ferrer, la Rbla. de Joaquim Ruyra, la Pl. de Catalunya, el Pg. de la Marina, i el C. d’Antoni Gaudí, i fins l’antic camp de futbol dels Pins. Organitzada per la Casa de Andalucía de Blanes.

§ A les 17 hores, a la Casa d’Ardales (carrer Mont-Ferrant, 1), debat entre Juan Calderón, alcalde d’Ardales, i Joan Salmerón, candidat a l’alcaldia de Blanes per ICV-EUiA-Pirates).