Cicle d’activitats ‘Maig obrer i anticapitalista’ a l’Ateneu Popular Sa Fera Ferotge de Blanes

El proper dissabte 11 d’abril engega el cicle d’activitats Maig obrer i anticapitalista amb l’habitual taller de pensament crític a l’Ateneu Popular Sa Fera Ferotge de Blanes (c/ Mas Enlaire, 3), aquesta vegada dedicat al concepte de treball.

La resta d’activitats, que també se celebraran a l’Ateneu, inclouen una taula rodona el 18 d’abril amb portaveus de diversos sindicats sobre Crisi del capitalisme i Drets Laborals, i una xerrada a càrrec del Seminari d’Economia Crítica Taifa, el dia 25 d’abril.

A més a més, la comissió unitària ‘Maig Obrer’, que va néixer expressament per a la creació d’aquest cicle, convoca una mobilització ciutadana el dia 1 de maig sota el lema “Per un maig obrer i anticapitalista: juntem-nos!”. L’Ateneu Popular Sa Fera Ferotge prosseguirà amb les activitats, com ara la Taula Rodona Alliberament nacional, anarquisme i lluita de classes, que comptarà amb representants d’organitzacions de tot el territori, el dissabte 2 de maig. La cloenda del cicle se celebrarà el dia 9 de maig al mateix Ateneu amb una jornada festiva amb actuacions musicals i sopar popular.

Amb aquest cicle d’activitats, la comissió “Maig obrer” pretén reivindicar la consciència i l’orgull de la classe treballadora, així com també fer visible per al conjunt de la població la unió de l’anticapitalisme a la zona del Maresme i la Selva marítima, tot reivindicant el paper de la vila de Blanes com a referent i punt de trobada.

Més informació en la pàgina de Facebook

cartell_maig