L’agrupació electoral Batega per Blanes comença la recollida de signatures per avalar la candidatura

Recollida de signatures al carrer Muralla

Recollida de signatures al carrer Muralla

Ahir dissabte 4 d’abril els impulsors de la candidatura Agrupació Blanenca d’Electors – Batega per Blanes van realitzar la primera jornada de recollida d’almenys 500 signatures per avalar que es pugui presentar a les eleccions municipals del 24 de maig. Les signatures hauran de ser entregades i verificades pel secretari de l’Ajuntament de Blanes

Recollida de signatures al barri La Plantera

Recollida de signatures al barri La Plantera

Els membres de Batega per Blanes van col·locar dues taules, una al carrer Muralla i una altra al barri de La Plantera, al costat del mercat setmanal. Van estar recollint signatures entre les 10:30 i les 13:30 hores. Posteriorment, entre les 16:30 i les 20 hores, es va col·locar una altra taula a la Plaça Espanya, a prop del carrer Ample.

Segons un comunicat de Batega per Blanes, la recollida de signatures ha estat satisfactòria, doncs s’han recollit aproximadament unes 130, a les quals cal afegir les desenes de firmes que els impulsors de l’agrupació electoral han aconseguit pel seu compte.

Assenyalar, com a dada anecdòtica, que Àngel Canosa, candidat a l’alcaldia per ERC, va aportar ahir la seva signatura.

Es van fotografiar els DNI dels signants

Es van fotografiar els DNI dels signants

La presentació de les 500 signatures, que han de correspondre a persones empadronades a Blanes i amb dret a vot, es realitzarà els propers dies davant el secretari de l’Ajuntament i haurà d’anar acompanyada d’una fotocòpia del DNI, motiu pel qual els membres de Batega per Blanes procedien a fotografiar les dues cares del DNI de cada signant. Les fotografies s’imprimiran i s’adjuntaran amb els plecs de signatures.

Des de Batega per Blanes consideren positiu la recollida de firmes, perquè de pas està servint per donar a conèixer la seva candidatura i les principals propostes del programa electoral.

Batega per Blanes és una candidatura que compta amb el suport de membres de Podem Blanes, Procés Constituent i persones independents.