La coalició ICV-EUiA-Pirates de Blanes presenta la seva candidatura a les municipals 2015

Els candidats i candidates de la coalició (Clicar sobre la imatge per ampliar-la)

Els candidats i candidates de la coalició (Clicar sobre la imatge per ampliar-la)

Aquest divendres, 20 de març, en un sopar realitzat en un restaurant de la vila, que va comptar amb l’assitència de poc més d’un centenar de persones, la coalició EUiA-ICV-Pirates va presentar la candidatura amb la que es presentarà a les eleccions municipals de 2015.

Al acte hi van assistir un centenar de persones hi va comptar amb la presència del Coordinador General d’EUiA, Joan Josep Nuet, qui va adreçar unes breus paraules als assistents per remarcar que «estem en un moment decisiu amb tres importants fites electorals: municipals, autonòmiques i generals, en les que caldrà treballar amb energia i en les que la nostra gent està compromesa a tirar endavant el nostre projecte». Va també felicitar a la gent de Blanes per la potència de la candidatura assegurant que «es una llista guanyadora i la nit del 24 de maig podrem brindar amb cava per l’èxit obtingut».

Asistents al sopar

Asistents al sopar

Joan Salmerón, cap de la candidatura, va presentar un a un als candidats i candidates remarcant algunes de les característiques principals de les mateixes. Va destacar que «la llista presenta un 60% de persones que no han estat mai en les llistes de la coalició i  moltes d’elles són persones joves que garanteixen el futur. Altre característica es que aquesta candidatura es paritària, ja que està integrada per 15 homes i 15 dones».

Altre fet remarcable és la diversitat professional, estudiants, obrers manuals, docents, pescadors, homes i dones amb carreres universitàries, persones del comerç i autònoms, entre d’altres, que segons Salmerón «ofereixen un ampli ventall que reflecteix la pluralitat de la societat blanenca».

candidats_soparFinalment va demanar a la militància i simpatitzants i a les seves famílies la màxima col·laboració per la campanya que necessitarà de l’esforç de tothom, assegurant que «si cal serem agressius, perquè cal canviar Blanes, cal recuperar Blanes per la gent, perquè portem 8 anys patint els efectes del mal govern.

Començant per l’alcalde titella Tries, de CiU, que ens va endeutar  i va pactar amb la dreta mes dura, el PDB, i seguint pel govern del PSC amb Marigó, que va preferir pactes amb CiU i el PP, abans que fer-ho amb nosaltres, perquè sabia que nosaltres no li permetríem aplicar les polítiques de retallades i pèrdua de drets que ha imposat en aquesta legislatura».

Va assegurar que «presentem una llista guanyadora amb persones compromeses que saben el que volen per la seva ciutat i la seva gent».  Paraules que van ser celebrades amb forts aplaudiments i crits de «Salmerón, alcalde».