CiU de Blanes organitza un vermut popular per conèixer l’opinió dels ciutadans en relació a projectes de futur

Joaquim Torrecillas, candidat de CiU a l'alcaldia de Blanes

Joaquim Torrecillas, candidat de CiU a l’alcaldia de Blanes

La plaça dels Dies Feiners de Blanes serà l’escenari aquest proper diumenge dia 22 d’un vermut popular a partir de les 13 hores. La iniciativa té per objectiu conèixer l’opinió dels assistents a l’acte en relació a alguns dels projectes pel futur de la Vila.

Per aquest motiu, mentre s’estigui fent el vermut un equip de deu voluntaris entregaran als assistents unes butlletes amb 9 preguntes i un darrer apartat que és el suggeriment que com a ciutadans farien per millorar el municipi.

Les nou preguntes tenen tres possibles respostes: molt prioritari, prioritari o gens prioritari. Entre algunes de les qüestions que se’ls preguntarà hi ha per exemple si volen recuperar els set dies del concurs de focs d’artifici de Blanes, si és convenient ofertar estudis universitaris al municipi o bé si cal millorar la neteja dels carrers…

El candidat per CiU a l’alcaldia de Blanes, Quim Torrecillas ha anunciat que el vermut «musclada» popular té per objectiu a banda de passar una bona estona i conversar amb la gent, conèixer la seva opinió.En aquest aspecte ha destacat que «en aquests moments és molt important saber què en pensen els ciutadans i ciutadanes i què millor que demanar-los prioritats pel municipi i un suggeriment perquè ells hi puguin aportar la seva».

El vermut es farà aquest diumege 22 de març a partir de la una del migdia a la plaça del Dies Finers i hi assistirà el conseller de Territori i Sostenibilitat Santi Vila.