Activitats a Blanes els dies 13, 14 i 15 de febrer

Divendres 13 de febrer

carnval-nens§ De 10 a 10,30 hores, pels carrers de Lope de Vega, de Joan Salvat Papasseit, de Ca la Guidó, de Santiago Rusiñol i de Lope de Vega: Rua de Carnaval de l’Escola Bressol Municipal de Ca la Guidó.

§ De 10,30 a 12 hores, pels passeigs de la Marina i de Cortils i Vieta, carrers Ample, de Raval i de la Muralla, i passeigs Cortils i Vieta i de la Marina: Rua de Carnaval de l’escola Joaquim Ruyra.

§ D’11 a 12 hores, pels carrers de la Salut, de Raval i de la Muralla, pel Pg. de Mar i pels carrers ample i de la Salut: Rua de Carnaval del col·legi Sta. Maria.

§ De 15 a 16,15 hores, pels carrers de Rubén Darío, del Canigó, de Provença, de les Gavarres i de Rubén Darío: Rua de Carnaval de l’Escola Bressol Municipal de Can Borell.

§ De 15,15 a 16 hores, pels carrers de Jacint Verdaguer, de Ca la Guidó, de Miguel de Cervantes i de Lope de Vega: Rua de Carnaval de l’escola Mn. Joan Batlle.

§ De 15,30 a 17 hores, pel Pg. de Sta. Bàrbara, carrers de l’Abat Oliba, d’Àngel Guimerà, de Lluís Millet, de l’Abat Escarré, i de l’Abat Oliba i pel Pg. de Sta. Bàrbara: Rua de Carnaval del col·legi Cor de Maria.

§ De 18 a 20 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2): Taller per a joves: “Atreveix-te a mirar (el mòbil com a eina d’edició audiovisual).

§ A partir de les 18 hores, a l’Espai Creatiu Morralla, ubicat a l’Av. de l’Estació, 70 -nau 4- i cogestionat pel Club Skate – Board Blanda Skate: Carnaval Blanda Skate, amb concurs “game off skate” i concert dels grups locals “Sekuela”, “Loco Live” i “Balas Perdidas”.

Dissabte 14 de febrer

§ Durant l’horari d’obertura dels comerços: Concurs de disfresses a la feina, adreçat a tots els establiments de Blanes.

§ A les 16,30 hores, al Pg. de Dintre: Màscares, complements i maquillatges a càrrec d’Ares Espais Lúdics.

§ A les 17,30 hores, a l’escenari del Pg. de Dintre: Espectacle d’animació i ball per als més petits a càrrec del grup Rovell d’Ou.

§ De 18 a 21 hores, a la Pl. d’Espanya: Xocolatada gratuïta per a tothom.

§ A les 19 hores, i amb recorregut pels carrers Ample, de Raval, i de la Muralla, i fins a la Pl. de Catalunya: Batucada de Carnaval a càrrec del grup Rovell d’Ou.

§ A les 19,30 hores, i amb recorregut per la Pl. de Catalunya, Pg. de Mar, C. Ample i Pg. de Dintre.
Cercavila i arribada del Rei Carnestoltes.

El Rei Carnestoltes / Foto: JFG

El Rei Carnestoltes / Foto: JFG

§ A les 20 hores, a l’escenari del Pg. de Dintre: Pregó del Rei Carnestoltes.

Diumenge 15 de febrer

§ A les 17 hores, i amb recorregut pel C. de Jaume I, Pl. de la Solidaritat, Rbla. de Joaquim Ruyra, Pl. de Catalunya i Pg. de la Marina: Desfilada de carrosses i comparses de Carnaval.