Un nou dispositiu VIA a Blanes acaba amb 250 identificats i 17 actes per infraccions a la Llei de Seguretat Ciutadana

Foto: Vídeo TV3 - Arxiu

Foto: Vídeo TV3 – Arxiu

Agents de Mossos d’Esquadra de comissaria de Blanes i de l’Àrea Regional de Recursos Operatius, juntament amb agents de la Policia Local Blanes i els vigilants d’Adif, van realitzar un dispositiu de vigilància a la zona de l’estació de Blanes, durant la nit del 7 al 8 de febrer, per tal de controlar l’oci nocturn de la població i prevenir il·lícits penals.

Les accions policials que es van dur a terme durant la nit s’emmarquen dins el dispositiu VIA que s’ha portat a terme a la zona de l’estació de tren durant l’estiu i la tardor, i que ara es torna a posar en marxa.

Els resultats d’aquest dispositiu va ser:
250 joves identificats.
9 actes per tinença i consum de substàncies estupefaents.
4 actes per tinença d’armes prohibides.
4 actes per tinença d’objecte perillós.

Cal destacar que es van localitzar tres telèfons mòbils que constaven com a sostrets i es van imputar els dos joves que els portaven, com a presumptes autors d’un delicte de furt. També es va haver d’intervenir en una baralla entre dos menors dins d’un tren i es va imputar un d’ells, com a presumpte autor d’una falta de lesions.

Aquests tipus de dispositius es continuaran fent per tal de detectar i prevenir les diferents conductes il·legals que es puguin produir en el futur, tant a la zona de l’estació de Blanes com en d’altres carrers de la població.