CiU de Blanes dona suport al PSC per governar amb minoria

Comunicat de CiU de Blanes emès el passat 4 de juny

El comitè executiu de CiU de Blanes va decidir donar suport a un possible govern del PSC amb minoria. Després d’haver mantingut varis contactes els dos partits, CiU creu que la millor opció pel poble de Blanes és que el PSC governi amb minoria, perquè la millor opció pel poble és que el PSC governi amb minoria, perquè les urnes li donen la legitimitat suficient per ser la força més votada i perquè Blanes necesita un govern que no tingui lligades les mans i pugui desenvolupar tot el seu programa.

El support de CiU passa per garantir la investidura de Josep Marigó com alcalde i amb suports puntuals amb els temes coincidents del programa de CiU.

Tanmateix, el comitè de CiU també ha valorat els resultats obtinguts. Decebuts i conscients que no són uns bons resultats per la coalició. El fet d’una baixa participació i el vot en blanc ha perjudicat sobretot a CiU perquè el nostre electorat s’ha quedat a casa. Probablement no hi ha una única explicació sinó que els motius són diversos, entre ells el pacte de govern (amb el Partit Democràtic de Blanes) les barraques i la comunicació amb els ciutadans. No obstant, CiU continua sent la segona força en el municipi.

A partir d’ara CiU obre un breu termini de reflexió fins el dia 11 de juny i a partir de les hores començarà una nova etapa, amb un canvi d’estil amb l’objectiu de tornar a guanyar la confiança dels nostres simpatitzants i militants. També, es preveu la renovació total de les executives de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) i Unió Democràtica de Catalunya (UDC) en el congrés previst per la tardor.

CiU està agraït pel support que ha obtingut de tots els seus votants.