Activitats a Blanes durant els dies 3, 4 i 5 de juny

Divendres 3 de juny 
§ De les 18 a les 22 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes (paratge de Mas Cuní, 43), i organitzat pel Club Karate-Do Blanes: 1r Trofeu de Karate-Do Shotokan Costa Brava. 

§ A les 22 hores, al Centre Cultural Els Padrets (C. de S. Bonós, 5) Olga Suárez, intèrpret, i Miquel Pujadó, veu i guitarrra, interpreten L’univers de Georges Brassens, espectacle dedicat al poeta i músic francès. 

Disabte 4 de juny

§ De les 8,30 a les 21 hores, al camp de futbol de gespa dels Pins (C. d’A. Gaudí), III Torneig Escolar de Futbol-7, organitzat pel CD Blanes. 
 
§ De les 9 a les 14 i de les 16 a les 21 hores, a la Ciutat Esportiva, i organitzat pel Club Karate-Do Blanes: 1r Trofeu de Karate-Do Shotokan Costa Brava. 

 

§ A les 17 hores, a la plaça de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i dins dels actes que es porten a terme dins la Quinzena Intercultural. 
Festa de la Diversitat i Mostra Gastronòmica. Fira d’entitats i associacions blanenques vinculades al món de la cooperació, la solidaritat i la cohesió social, amb actuacions musicals. 

Diumenge 5 de juny 
§ De les 8 a les 14 hores, a la pista blava de la Ciutat Esportiva de Blanes: 1r Trofeu de Karate-Do Shotokan Costa Brava. 

§ De les 9 a les 21 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzada pel Club Bàsquet Blanes: Trobada Final del Programa de Detecció i Perfeccionament (PDP) de la Federació Catalana de Basquetbol d’aquesta temporada. 

§ De les 10 a les 13 horesVisita lliure a l’ermita de Sant Joan. 

§ De les 10 a les 13 hores: al Pg. de Dintre: 8a. Marató de Jocs de Taula. 

Festes de Veïnats 

Diumenge, 5 de juny: Festes de Mas Florit.

EXPOSICIONS I ALTRES

DEL 15 DE MAIG AL 15 DE JUNY
Al Casal de Joves “Morralla, Espai Creatiu”, ubicat al polígon industrial Ctra. de l’Estació (darrera de la gasolinera Galp). 
Exposició dels cartells que han participat en el concurs de dibuix “Consells per a una bona convivència veïnal”. 
Horari: De dilluns a divendres, de 17 a 20,30 hores. 

DEL 26 DE MAIG AL 5 DE JUNY
A la Sala Municipal d’Exposicions “María Luisa García-Tornel”, ubicada al C. Ample, 11, i organitzada per Educació Viària de la Policia Local de Blanes. 
Exposició: XX Mostra de Treballs Escolars per la Mobilitat Segura 2010-11. 
Horari: De dimarts a divendres, de 17’30 a 20 hores. Dissabtes i diumenges, d’11 a 13 i de 17,30 a 20 hores. 

DE L’1 AL 17 DE JUNY
Al Centre de Formació d’Adults “Es Piteus”, ubicat al C. de les Alberes, 7, i dins dels actes de celebració de la Quinzena Intercultural. 
Exposició: “Defensors” d’Amnistia Internacional. 
Horari: De dilluns a divendres, de 16 a 21 hores. 

DE L’1 AL 30 DE JUNY
Al vestíbul de la Biblioteca Comarcal, ubicada al Pg. de Catalunya, 2, dins l’espai “Promocionem la cultura, fomentem la lectura”, i organitzada per la Confraria de Pescadors de Blanes, el Club de Vela Blanes, el Club de Rem Treumal Blanes, i el Mola Mola Club Escafandrisme de Blanes. 
Exposició: El Mar 
Horari: De dilluns a divendres, de 10 a 13 i de 16 a 20,30 hores. Dissabtes, de 10 a 14 hores. 

DEL 3 AL 26 DE JUNY
A Casa Saladrigas, ubicada al C. de Roig i Raventós, 1. 
Exposició: “Qui no anuncia no ven!” Exposició d’anuncis fets per artistes catalans entre els segles XIX i XX. 
Horari: 
Dijous i divendres, de 18 a 21 hores. Dissabtes, de 12 a 14 i de 18 a 21 hores. Diumenges, de 12 a 14 hores.  Divendres, 3 de juny, a les 19 hores, inauguració.