Reconeixement de l’Ajuntament de Blanes a Francesc Cardús, inspector en cap de l’ABS de la Selva Litoral

Ajuntament de Blanes

Ajuntament de Blanes

L’Ajuntament de Blanes ha fet un acte de reconeixement ahir a la sala de plens a Francesc Cardús i Planas, inspector en cap de l’Àrea Bàsica Policial de la Selva Litoral, que properament marxarà de Blanes a una nova destinació dins el cos de la Policia de Catalunya.

 

L’acte el va encapçalar l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, acompanyat de la regidora de la Via Pública i Policia Local, Sol Zamora, així com dels caps de la Policia Local i Protecció Civil de Blanes, Joan Garcia i Josep Lluís Pouy respectivament. També van participar-hi regidors i regidores de l’equip de govern, així com representants dels diferents grups municipals.

Durant l’homenatge l’alcalde va lliurar a l’inspector Cardús una placa de ceràmica amb l’escut de l’Ajuntament de Blanes en agraïment als més de 10 anys de servei a la ciutat. També va ser la ocasió perquè tant el batlle com la resta de participants li manifestessin els elogis i felicitacions per la seva dedicació i implicació que sempre ha mostrat en els diversos temes en què s’ha requerit la seva col·laboració.

L’inspector en cap de l’ABP de la Selva Litoral s’incorporarà properament a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Sant Feliu de Guíxols en les mateixes funcions mentre que, recíprocament, l’actual cap es traslladarà a la seu de Blanes.

Francesc Cardús i Planas es va incorporar a la direcció de l’Àrea Bàsica Policial de la Selva Litoral amb seu a Blanes el setembre de l’any 2004 en substitució del sots-inspector Ignasi López, en motiu que aquest havia assumit l’ÀBP de la Garrotxa. Va accedir al cos dels Mossos d’Esquadra l’any 1985 i, des de llavors, va estar ocupant diverses destinacions.