Instal·len al passeig de mar de Malgrat una zona per fer exercici a l’aire lliure

Foto: Ajuntament de Malgrat

Foto: Ajuntament de Malgrat

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha creat una zona per fer exercici a l’aire lliure al passeig de mar, just a davant de l’estació de trens.

Aquest espai vol donar continuïtat als circuïts d’esport i salut que hi ha al passeig de mar, Can Campassol i Can Palomeres, per això es preveu instal·lar-ne més en altres punts del municipi.

Just a davant de l’estació de trens, al passeig de mar, s’ha col·locat una bicleta elíptica i un banc d’abdominals. Aquestes màquines per fer esport estan pensades per a la gent gran, però que són obertes a tothom.

El regidor d’Obra Pública, Serveis i Platges, Joan Mercader, ha explicat que l’Ajuntament ha comprat aquestes dues màquines per ampliar l’oferta per fer esport i salut a l’aire lliure i és una prova pilot per veure l’acceptació. En aquest sentit, el regidor ha afegit que la iniciativa està tenint molt bona acceptació i que per això, s’està valorant l’opció d’instal·lar-ne més.

Pel que fa als circuits de salut i esport, l’Ajuntament ha demanat una subvenció a la DIputació de Barcelona per col·locar-ne de nous a la plaça de Les Puntaires i la Rossend Giol i Figuerola.