Activitats a Blanes els dies 27, 28 i 29 de maig

Divendres 27 de maig

 § A les 19 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26): Escoltem les llengües del món, mostra audiovisual de les llengües que es parlen a Blanes, a càrrec dels alumnes dels cursos de català i de l’Escola d’Adults. Organitzat per l’oficina del Servei de Català de Blanes

§ A les 22 hores, a la Capella de l’Esperança, cicle Música a l’Esperança, XX Cicle de Concerts. Actuació de Archetypus Ensemble: presenten «Origo Vetus» (música de l’antiga Europa). 

Dissabte 28 de maig

§ A les 9 hores, amb sortida i arribada des de Sa Palomera: Caminada guiada per descobrir el Delta de la Tordera i els seus aprofitaments agrícoles (9 kilòmetres). Organitzada pel Consell Comarcal de la Selva, l’Ajuntament de Blanes, la Cooperativa Agrícola de Blanes i l’entitat mediambiental S’Agulla, dins del cicle “Descobreix el Patrimoni de l’Aigua de la Selva”, emmarcada dins del projecte “Selwa, un compromís amb l’aigua”. Recorregut: Sa Palomera – passeig marítim – desembocadura de la Tordera – dessalinitzadora de Blanes – hortes de la Tordera – depuradora de Blanes – GR sender mediterrani – Sa Palomera.

§ De les 17 a les 19 hores, al Teatre dels Pins (C. de Francesc Macià, 26): Tallers d’Intercanvi 2011. Ús del flash, per Juan Díaz (Kanjungla). i Organitzat per l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes (AFIC). 

Diumenge 29 de maig 

§ De les 8 a les 19 hores, a l’esplanada del Vilar, XXI Romería de Hermandad con Misa Rociera, organitzada per la Casa de Andalucía de Blanes. A les 8 hores, sortida dels assistents a peu des de Ràdio Marina; 9 hores, sardinada popular; 11’30 hores: missa “rociera”; 14 hores: degustació potaje típic; 16 hores: actuacions diverses de quadres de ball. 

§ De les 9 a les 24 hores, a la pista poliesportiva del barri de Mas Florit (C. de Bassegoda): Campionat d’Skate. Organitzat per l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Blanes i el Club d’Skate Blandaskate. 

§ De les 10 a les 13 horesVisita lliure a l’ermita de Sant Joan. 

§ A les 10,30 hores, a l’exterior de la Ciutat Esportiva de Blanes, ubicada al Paratge de Mas Cuní, 43: VI Cross Escolar Vila de Blanes. 

§ A les 19 hores, al Teatre de Blanes: Posta en escena de l’espectacle multimèdia Nueva York en un poeta a càrrec de la banda de jazz The Missing Stompers amb la col·laboració de l’actor Alberto San Juan, que es basa en els versos que componen Poeta en Nueva York de Federico García Lorca.