L’Oficina de Turisme de Blanes es trasllada provisionalment al carrer Ample

Ajuntament de Blanes

Ajuntament de Blanes

L’Oficina de Turisme de Blanes s’ha traslladat a partir d’avui provisonalment al carrer Ample número11 mentre durin les obres de millora que s’han començat a fer a la seva seu principal de la Plaça de Catalunya.

El local s’ha dotat amb les mateixes prestacions amb què comptava fins ara la seu de la Plaça Catalunya que, quan torni a obrir, haurà millorat l’espai d’atenció al visitant i la qualitat del servei d’informació turística.

Val a dir a tall d’anècdota que la posada en marxa de la seu provisional no ha passat desapercebuda pels visitants del municipi, de manera que quan tot just el personal de l’oficina encara s’estava acabant d’instal·lar, ja han entrat els primers usuaris buscant informació.

Projecte de remodelació per millorar l’acollida al visitant

La remodelació projectada mantindrà l’estructura que hi havia fins ara, farà un tancament per poder guanyar en espai, es climatitzarà la nova superfície guanyada, i s’aprofitarà per introduir serveis que s’adaptin als nous temps, fent-la per tant més competitiva. El termini d’execució previst perquè s’enllesteixin les obres és d’un mes i mig, de manera que s’espera que tombant les festes de Nadal ja sigui possible posar en marxa l’Oficina de Turisme de nou en el seu emplaçament habitual.

El lloc on es troba situada l’Oficina de Turisme, a la Plaça de Catalunya, és un dels principals punts de confluència del municipi, ja que hi coincideixen les principals vies d’accés a Blanes. Un altre factor a tenir en compte és que hi conflueixen les parades de les línies de transport públic urbà i interurbà, així com els busos especials per anar fins els Jardins Botànics i l’accés al pàrking soterrat. Per tant, es tracta d’un emplaçament estratègic per a l’Oficina de Turisme de Blanes.