La PAHC de Blanes ocupa durant varies hores una sucursal de ‘La Caixa’

PAHC Blanes

PAHC Blanes

La Plataforma d’afectades per l’Habitatge i el Capitalisme ha ocupat durant varies hores la sucursal de ‘La Caixa’ del carrer La Muralla de Blanes per reclamar solucions de lloguers socials i assequibles per a varies families que ocupen habitatges propietat de l’entitat bancària.

Aquestes families totes veines de Blanes tenen uns ingressos mensuals de 400e alguns, i altres inclús no tenen cap ingrès per pagar la llum,l’aigüa o el menjar diari i reclamen solucions de lloguer assequible o úsdefruit..La situació per elles ès crítica.

PAHC Blanes

PAHC Blanes

Després de varies hores tancats a l’oficina bancària l’entitat s’ha ofert a negociar amb la PAHC per analitzar la situació de cada familia.

No s’ha tancat cap acord definitiu avuí, però es continuarà negociant els propers dies per tancar un acord,si no ès així,la Plataforma continuarà les accions de protesta a aquesta Entitat que considera una de les responsables de la situació de pobresa en que es troba molta part de la societat.

La PAHC de Blanes poc temps derprès s’ha dirigit a la seu d’Endesa per aconseguir una reunió que es farà durant aquesta setmana finalment,amb responsables de l’empresa elèctrica per exigir que es parin els talls de llum a les families que no es puguin fer càrrec dels rebuts,de manera que es garantitzi un accés a aquest dret bàsic i humà per viure amb dignitat.

El moviment segueix exigint al consistori blanenc amb govern del PSC que compleixi la moció que preveu sancionar els bancs o empreses que mantinguin pisos buits i que no miri cap un altre costat a la situació d’emergència habitacional i social que pateixen moltes families de Blanes.