Josep Trias (CiU) reuneix a Blanes prop d’un centenar d’empresaris en un sopar col·loqui

L’alcaldable de CiU per Blanes, Josep Trias, va celebrar la nit de dilluns un sopar amb representants de diferents empreses i industries de Blanes amb l’objectiu de que poguessin exposar els seus dubtes i preocupacions al conseller d’empresa i ocupació, Francesc Xavier Mena

La situació econòmica, la temporada turística o mecanismes per sortir de la crisi són alguns dels temes que es varen tractar durant el sopar col·loqui.

Josep Trias, va agrair als assistents la seva confiança en invertir en un municipi com Blanes. En aquest aspecte, va fer unes ràpides pinzellades per alguns dels projectes que s’han realitzat aquests darrers 4 anys en que ha estat com a alcalde. 

 

 

Les obres d’ampliació del port de Blanes per dinamitzar i promoure aquest sector, la remodelació de la Rambla Joaquim Ruyra i els carrers del voltant per rellançar el centre com un autèntic centre comercial a cel obert o l’inici del projecte de remodelació de la zona dels Pins de Blanes varen ser alguns dels projectes que va exposar el cap de llista de CiU a Blanes.

 

La Ciutat Esportiva de Blanes per a promoure el turisme esportiu i els treballs encaminats al turisme familiar de la Vila, així com la revisió del Pla General amb més zona industrial varen ser altres dels projectes que va comentar Trias. Finalment el cap de llista de CiU, va explicar que  «s’ha de seguir la línia traçada els darrers 4 anys. Ajudar i estar al costat de l’empresari i l’emprenedor. Entenc que és l’empresari qui ha d’apostar pel seu negoci i és l’administració qui l’ha de recolzar en tot moment».