Junts per Blanes proposa utilitzar internet per afavorir la participació ciutadana

Conxita Boldú, cap de llista de Junts per Blanes (Esquerra, Reagrupament i JERC) ha anunciat que si està al govern municipal impulsarà la creació d’un consell de ciutat. Es tractarà d’un consell de consells integrat pels consells sectorials que ja funcionen i d’altres consells que s’hauran de posar en marxa. Aquest òrgan serà consultiu però haurà de tenir un enorme pes en les decisions municipals. Al consell de consells hi participaran els consells i patronats que ja hi ha però també alguns de nous com el consell de dones, el de veïns i l’econòmic i social, que Junts per Blanes vol impulsar.

 

«A l’època 2.0, que vol dir escoltar i interactuar amb la ciutadania, no tindria sentit que el govern de Blanes no promogués la participació i no escoltés», ha dit l’alcaldable, Conxita Boldú. La candidata també és partidària de posar les xarxes socials i les eines 2.0 al servei de la ciutadania amb el compromís que s’haurà d’escoltar a totes les ciutadanes i ciutadans. 

Boldú s’ha compromès a no fer perdre el temps a la gent i a donar utilitat als consells de ciutat perquè ella sí creu en la participació. En la línia d’escoltar els ciutadans i promoure la participació, la candidata també vol posar en marxa un hotel d’Entitats a fi i efecte que les associacions de Blanes puguin continuar fent la seva tasca amb unes condicions de confortabilitat adients i que ara no sempre tenen.

La política de participació de Junts per Blanes inclou dos punts més. El primer, continuar fent la Fira d’entitats, que es considera molt positiva perquè contribueix a difondre el teixit social de Blanes i el segon, els pressupostos participatius. Aquests pressupostos serien una autèntica novetat a Blanes i contribuirien a més a enfortir les entitats que decidirien també el futur del municipi.