CiU de Blanes promociona els productes locals

Josep Trias i membres de la candidatura de CiU, aquest matí al Passeig de Dintre

Senzill però efectiu. La candidatura de CiU Blanes ha muntat aquest matí en el Passeig de Dintre, al costat del mercat de fruites i verdures, una carpa en la qual els protagonistes no eren les promeses electorals sinó els productes comestibles locals, del mar i dels camps de cultiu, a més d’embotits i conserves, cava i cervesa artesana.

Made in Blanes

Els membres de la llista electoral i alguns militants han repartit diversos centenars d’exemplars d’un nou “producte” del marxandatge de campanya, molt adequat per a l’ocasió: un davantal per cuinar els productes de la nostra terra. Això sí, amb el lema de la campanya de CiU imprès: “Alcalde Trias Blanes Avança”.
Moltes persones s’han apropat a la carpa atretes per la curiositat, en veure les fruites i verdures al costat dels peixos i els envasos dels productes elaborats.

Han preguntat el motiu de tan peculiar aparador i han rebut les oportunes explicacions dels candidats. Amb aquesta posada en escena, CiU de Blanes ha volgut mostrar el seu suport a la pagesia, els pescadors, a les pimes de la ciutat i al comerç local.

Text, fotos i edició: José Fernández