Opinió del regidor Víctor Catalan: «Recuperem ja els camins de ronda a Blanes!»

camins_ronda

Cliqueu a sobre de la imatge per ampliar-la

Al ple de dijous passat, el PSC portava un punt per declarar els camins de ronda patrimoni de la humanitat. Començant per anunciar que ICV-EUiA també votaríem a favor, vam presentar un senzill estudi reflectint la situació en la que es troben a Blanes els camins.

Dels 3.410 metres de camins de ronda, més de 2.000 estan privatitzats en finques de particulars, prop de 500 estan tancats des de fa més de dos anys per esllavissades (Cala Bona), 40 destruïts per un xalet, i quasi 500 més sense senyalitzar.

Portem tot l’any reclamant que part dels 700.000€ que té l’ajuntament de la concessió del restaurant Cala Bona es dediquin a reobrir els camins de ronda i millorar l’entorn de la cala.

Evidentment, la vergonyosa situació dels camins de ronda a Blanes no va agradar als mateixos responsables de que es trobin així, que van fer de la crítica i denúncia de l’estat lamentable en què es troben, en un ‘flac favor al poble’ com va dir l’alcalde Josep Marigó (PSC).

No hi ha més cec que qui no vol veure. Si tant ens estimem Blanes i la nostra Costa Brava, la millor declaració d’amor és que recuperem d’una vegada els camins de ronda!

Víctor Catalan
Regidor d’ICV-EUiA a Blanes