Presentació del web de «Junts per Blanes»

D’esquerra a dreta, Conxita Boldú, Assumpta Pla, Josep Maria Garcia i Narcís Serra

Conxita Boldú, de 47 anys i candidata a l’alcaldia de Blanes per la coalició Junts per Blanes, formada per ERC, Reagrupament i JERC, ha presentat el web www.juntsperblanes.cat, una de les principals eines que disposen per fer arribar les seves propostes als electors. 
En la pàgina web s’explica que Junts per Blanes «és una candidatura clarament independentista, que vol treballar des dels municipis per construir la força d’un moviment d’alliberament nacional dels Països Catalans, a partir d’un model de ciutat que hem treballat molt i creiem que és el millor per a la nostra ciutadania».

«Som conscients que abans d’assolir la independència del nostre país caldrà treballar dia rere dia durant molt de temps, amb la complicitat i l’esforç de moltes persones que s’impliquin en el nostre projecte comú, i sobretot no excloent per llur procedència».

Un dels apartats més destacats del web és la secció Proposa’ns, mitjançant el qual els ciutadans podran fer arribar a la coalició les seves propostes, queixes i suggeriments durant la propera legislatura. *Boldú va manifestar que donaran resposta a aquelles comunicacions en les quals el veí s’identifiqui amb les seves dades personals. D’aquesta forma, la web serà un element més de participació ciutadana.

Altres seccions de la web són les dedicades al programa electoral i a la llista electoral, en la qual figuren fotos dels candidats i un curriculum dels mateixos.

Demà, xocolatada

Per altre banda, la candidatura organitzarà demà dissabte 14 maig a les 10h amb el suport de JERC una xocolatada gratuïta que es realitzarà davant la Casa del Poble. A la xocolatada hi serà present la cap de llista de les JERC, Aina Puig (núm. 6 de la candidatura de Junts per Blanes) juntament amb la cap de llista, Conxita Boldú i es presentaràn les propostes en matèria de joventut que recull el programa de junts per blanes.

Edició i foto: José Fernández