El PSC de Blanes vol promoure un pla pel sector turístic de Blanes

Foto: Ana Sarrión

El PSC vol impulsar un pla global pel sector turístic de Blanes que inclogui nous continguts per a la millora de l’oferta turística, basats en el patrimoni cultural, històric i paisatgístic, però alhora que permeti la reordenació i transformació urbana del sector turístic. El Pla també analitzarà els actuals canals de promoció turística del municipi amb l’objectiu de millorar la seva competitivitat i el posicionament de  la població en els mercats.

 

Segons Josep Marigó, candidat a l’Alcaldia de Blanes pel PSC, “tot i que en els darrers anys s’han fet coses, tenim la sensació que s’han perdut masses oportunitats i Blanes avui no ocupa el lloc que li correspon en els mercats turístics. La nostra estratègia passa per millorar continguts, millorar gestió, aconseguir una major competitivitat i un major posicionament. I Això hem de fer-ho plegats amb el sector turístic i amb la resta de sectors del municipi mitjançant instruments com la futura Àrea de Promoció Econòmica i el Consell Econòmic i Social”.

 

Per Marigó, el sector turístic local ha de ser un dels principals revulsius alhora de crear riquesa, estabilitat econòmica i ocupació i per això es considera essencial millorar-ne la gestió que se’n fa actualment.

El PSC ja ha mantingut contactes amb l’empresariat turístic local per impulsar aquest pla global, que també contempla la reordenació i transformació urbana de tot el sector turístic local, amb l’objectiu de posar al dia els serveis i l’oferta turística local.

Avui el PSC de Blanes ha presentat les seves propostes als veïns dels barri de la Pedrera, Mont-Ferrant i Raval.

Edició: JFG