Ordre del dia del ple de l’Ajuntament de Blanes del mes de setembre

Ajuntament de Blanes

Ajuntament de Blanes

Ordre del dia del Ple de l’Ajuntament de Blanes del mes de setembre. Se celebrarà el dijous 25 a partir de les 20 hores

I Part resolutiva – Propostes de Secretaria

1. Aprovació de l’acta de la sessió anterior corresponent al dia 31 de juliol de 2014.
2. Donar compte de sentències judicials.

Propostes de la Comissió Informativa d’Hisenda i Patrimoni

3. Expedient número 000351/2014. Aprovació provisional de l’expedient de modificació del Pressupost municipal 2014.

Propostes d’acord de la Comissió Informativa General i d’Urbanisme.

4. Aprovar l’expedient de contractació i el plec de clàusules administratives particulars reguladores de la licitació per a l’adjudicació de la concessió demanial per a l’execució del “Projecte bàsic d’edificació auxiliar i millores diverses al camp de Futbol de Can Borell”, amb explotació de la zona destinada a bar.

5. Modificació dels articles 19 i 28 del Pacte/Conveni de condicions de treball del personal i assignació de nous complements de dedicació per necessitats del servei.

6. Expedient número 2834/2014. Declaració de compatibilitat sol·licitada per part de l’empleada d’aquest Ajuntament, Sra. Immaculada Albano Gil.

7. Reclamació de l’Ajuntament de Blanes per evitar l’eliminació del centre de manteniment, avaries i urgències de les línies elèctriques de mitja i alta tensió de Blanes.

II Part de control

8. Moció que presenta el grup municipal socialista sobre el Reial Decret 624/2014, de juliol, pel qual es desenvolupa el dret de remuneració als autors pels préstecs de les seves obres realitzats en biblioteques.

9. Moció que presenta el grup municipal d’Esquerra Unida i Alternativa-Iniciativa per Catalunya Verds de Blanes per una elecció democràtica dels alcaldes i de les alcaldesses.

10. Moció que presenta el grup municipal d’Esquerra Unida i Alternativa-Iniciativa per Catalunya Verds de Blanes per la retirada de les plaques, honors i títols honorífics de la vila de Blanes a l’expresident Jordi Pujol.

11. Precs i preguntes.