Activitats a Blanes els dies 26, 27 i 28 de setembre

Divendres 26 de setembre

§ A les 10,30 hores, a la Biblioteca Comarcal, ubicada al Pg. de Catalunya, 2, i dins l’espai “Nascuts per llegir”: “Borrissol i el món de colors” amb la ”Cia. Alquímia Sonora” (activitat per als més petits).

§ De 18 a 20 hores, a la Biblioteca Comarcal, ubicada al Pg. de Catalunya, 2: “Taller d’Artteràpia Grupal per a Joves” a càrrec d’Alícia Expósito i Cristina Geremías.

§ A les 19 hores, al local social de l’”Asociación de Ardaleños y Amigos de Ardales” (C. de Mont-Ferrant, 1): Acte de celebració del “Día de la Patrona de Ardales”.

Dissabte 27 de setembre

§ De 10 a 13 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2): “Taller d’Artteràpia Grupal per a Joves” a càrrec d’Alícia Expósito i Cristina Geremías.

§ A les 12 hores, al recinte firal de la Fira d’Entitats, ubicada al Pg. de Cortils i Vieta: Acte d’inauguració de la fira.

Diumenge 28 de setembre

Missa de l'Alba

Missa de l’Alba

§ A les 7 hores, a la platja de Sa Palomera, i organitzada per les parròquies de Blanes: XI Missa de l’Alba.

§ A les 9 hores, amb sortida i arribada a la Ciutat Esportiva de Blanes, amb recorregut pels camins dels voltants del Vilar, i organitzada pel Club Ciclista Blandense: Marxa BTT “Dones a Pedals” (Circuit DonaBike 2014). Tres recorreguts, un de nivell baix (10 km), un de nivell mitjà (15 km) i un de més dificultós (25 km).

§ De 10,30 a 13,30 hores, al Pg. de Pau Casals, davant del Banc dels Músics, i organitzada pel Centre Clínic Veterinari Mireia Balliu, el Centre d’Acollida d’Animals a la Selva i l’Ajuntament de Blanes: 6a. Desfilada Canina Solidària.

§ A les 17,30 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), Rialles Blanes: “Encara Farem Salat” posa en escena l’espectacle de titelles Viatge a l’illa del tresor.