Satisfacció entre les empreses que han participat en la 2a Fira del Vehicle d’Ocasió de Blanes

Foto: Joaquim Llorens

Foto: Joaquim Llorens

La 2a Fira del Vehicle d’Ocasió de Blanes, que s’ha celebrat aquest cap de setmana, ha revalidat l’èxit que ja va assolir en la primera edició del 2013. Això és perquè dels 160vehicles exposats, s’han venut el 32%, una xifra que des de l’organització es considera molt positiva.

Molts compradors i visitants han demanat informació sobre quin tipus de garantia oferien els venedors davant la possibilitat que hi hagi qualsevol avaria. Precisament aquest és l’atractiu afegit de qualitat que els expositors consideren que té adquirir els seus vehicles a través de professionals del món del motor, i no pas directament de particular a particular. En aquest sentit, els vehicles que s’han exposat a la 2a Fira de Vehicles d’Ocasió de Blanes disposaven de totes les garanties.

La xifra aproximada de visitants que s’ha registrat al llarg del cap de setmana ha estat de més de 5.000 persones, concentrades majoritàriament a partir de les 12 del migdia, mentre que a les tardes l’increment s’ha registrat pels volts de les cinc.

Des que la 2a Fira del Vehicle d’Ocasió es va posar en marxa la tarda del divendres, l’afluència de públic ha estat constant, amb un perfil molt ample i variat, tant de blanencs com de poblacions de la rodalia.

Balanç positiu dels expositors

Foto: Joaquim Llorens

Foto: Joaquim Llorens

A l’hora de fer balanç d’aquesta segona edició de l’esdeveniment el portaveu dels expositors -10 empreses concessionàries amb seu a Blanes i poblacions de la rodalia-, Josep Juanola, s’ha mostrat molt satisfet :«Per segona edició consecutiva no podem fer un altra cosa que felicitar-nos pels bons resultats aconseguits. Després que l’any passat ja ens varem adonar del gran potencial que tenia fer la fira en aquest indret, aquest 2014 hem tornat a fer diana».

D’altra banda, Josep Juanola també ha recordat que un dels motius de l’èxit d’aquest tipus d’esdeveniments són les garanties que les empreses que hi participen poden oferir als seus clients: «La gent aprofita les fires de vehicles d’ocasió per poder informar-se sobre aquell cotxe que li agradaria comprar i temptejar d’altres opcions, i ho fa amb la tranquil·litat que compten amb totes les garanties».

El recinte firal ha ocupat una superfície de 14.000 m2, i estava situat a l’esplanada del costat de l’antic pavelló municipal d’esports, a tocar del centre. Els visitants han pogut arribar fins a la mateixa fira en cotxe i aparcar de forma gratuïta al seu costat.