El candidat de C’s a Blanes diu que «venim a sumar, no a dividir i enfrontar»

La candidatura de Ciutadans (C’s) a Blanes, encapçalada per Sergio Atalaya, porta en la seva llista a membres que havien estat vinculats al PP i al PSUC perquè «és una candidatura unitària que busca aglutinar i sumar per Blanes, no restar, dividir i enfrontar». Així, el número 2, Moisés Manzano, ha estat vinculat al PSUC i a EUiA durant els darrers anys i el número 3, Jesús Chaves, va anar a la llista del PP a les passades eleccions municipals del 2007. Així també, cal destacar la número 4, Sara Fernández, que és la presidenta de l’AMPA del CEIP Carles Faust.

El candidat de C’s, Sergio Atalaya, ha declarat que «nosaltres venim a sumar per Blanes, per això aglutinem a diferents sectors perquè venim a sumar, no a restar, dividir i enfrontar». Atalaya assegura que «la candidatura de C’s és transversal perquè a diferència de les altres formacions, apostem per un Blanes plural i obert, on l’únic que ens interessa són els blanencs i el millor per Blanes».

Pressupost de Campanya

Per altre banda, Atalaya ha encoratjat a la resta de formacions que facin públic la seva despesa de campanya. En aquest sentit, assegura que «el pressupost de C’s a Blanes no passarà dels 500 euros de despesa total», una campanya austera en la que compartiran material amb les candidatures de Lloret de Mar i Malgrat de Mar on C’s també es presenta.