Activitats a Blanes els dies 18, 19, 20 i 21 de setembre

Dijous 18 de setembre

§ A les 19 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal, ubicada al Pg. de Catalunya, 2, i dins l’espai “Promocionem la cultura, fomentem la lectura” que aquest mes de setembre compta amb el “Coro Rociero Romero Verde” com a entitat convidada. Xerrada: “Romería del Rocío” i breu història del “Coro Rociero Romero Verde” de Blanes.

§ De 20,20 a 21,45 hores, a la sala de socis del Primer Casino de Blanes, ubicat al Pg. de Pau Casals, 36, i dins del cicle de xerrades sobre “Arts i Oficis a la Vila de Blanes”.
La cuina com a art i metodologia gastronòmica, a càrrec del Restaurant Damajuana.

§ De 21,30 a 23,30 hores, a la Pl. de la Mare de Déu del Vilar i organitzada per l’Associació Tot Blanes: Música en viu.

Divendres 19 de setembre

sang§ Blanes dóna sang!. Marató de donació de sang a la Biblioteca Comarcal de Blanes, (Pg. de Catalunya, 2), organitzada pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, el Banc de Sang i Teixits, l’Ajuntament de Blanes, l’Associació de Donants de Sang i la secció local de Creu Roja.
-A les 10 hores, acte d’inauguració de la Marató.
– De 10 a 14 i de 16 a 20,30 hores, Marató de Donació de Sang: Durant el dia, espai infantil (Creu Roja Blanes).
– Durant la tarda, taller infantil “Fes-te futur policia a la Marató” (Policia Local de Blanes).
– A les 18 hores, contacontes “Fredi i Neli, els superherois de la sang” (Biblioteca Comarcal de Blanes).
– De 18 a 19 hores, ballada de gegantons i capgrossos (Colla Gegantera de Blanes).
– A les 19 hores, actuació del “Coro Rociero Romero Verde”.
– A les 19,30 hores, actuació de rítmica (Club Rítmica Blanes).
– A les 20 hores, actuació de Gospel (Associació Musical Ama).
. A les 20,30 hores, actuació de cant (Cor de Cambra Sota Palau).
– A les 20,45 hores, ballada de country (Associació Country Blanes).

Dissabte 20 de setembre

§ De 18 a 22 hores, al Pg. de Mar, davant del banc dels músics: Dansa, cant i teatre a càrrec de l’Església Cristiana Evangèlica Koinonia.

§ A les 22 hores, a l’espai creatiu Morralla, ubicat a l’Av. de l’Estació, 70 -nau 4-_ Jartada Fest.

Diumenge 21 de setembre

§ A les 8 hores (de la 1a prova) i a les 8,30 hores (de la 2a i la 3a proves) sortida neutralitzada des del Pg. de Cortils i Vieta, de la 3a. edició de la Costa Brava BTT Extrem, organitzada pel Club Esportiu Free Bike.
Tres proves amb dos formats, de 90 (competitiva), i 60 i 27 (no competitives) km., que tindran la sortida vàlida a l’Espai Pàdel Blanes, ubicat al costat de la rotonda d’accés al veïnat de Mas Cremat, i l’arribada al castell de Sant Joan, i que es desenvoluparan per camins de terra de Blanes, Lloret i Tossa.

– De 9 a 18 hores, a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva de Blanes, ubicada al paratge de Mas Cuní, 43, i organitzat pel Club Esportiu Free Bike.
1r Clínic Costa Brava BTT.

– De 10 a 12 hores (la sortida està prevista a les 10,30 hores) amb sortida i arribada al Pg. de Mar, davant del Banc dels Músics, i organitzada pel servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Blanes, dins de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.
Pedalada 2014. També s’instal·larà una carpa per a la realització d’un taller de reparació de bicicletes.

§ A les 11,30 hores, al Pg. de Mar, davant del banc dels músics: Audició de sardanes a càrrec de les cobles Palafolls i del Col·legi Sta. Maria de Blanes.

§ A les 18 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), i organitzada per l’Associació l’Esguard, entitat per a persones amb discapacitat intel·lectual: “Corella Centro de Danza” presenta la gala benèfica “El Corsario”.