EUiA-ICV de Blanes va celebrar el seu dinar de germanor

euia_dinar2El passat diumenge, 14 de setembre, la coalició EUiA-ICV de Blanes va celebrar el tradicional dinar de germanor, que va aplegar a més de 100 militants i simpatitzants tant d’EUiA com d’ICV, al Paratge de El Vilar, en un ambient distes i cordial.

euia_dinar4L’acte, que marca l’inici de la legislatura, aquest any donava també el tret de sortida de la campanya preelectoral a les eleccions municipals 2015, sota el lema Recuperem Blanes.
La jornada va comptar amb la presència del diputat de la coalició i coordinador d’EUiA, Joan Josep Nuet, que va compartir amb militants i simpatitzants l’arrosada preparada per la organització.

euia_dinar1Després d’unes breus paraules de la coordinadora d’EUiA Blanes, Marian Anguita, per agrair la participació al dinar i la col•laboració en les tasques del Xiringuito de la Festa Major de Blanes, Nuet es va dirigir als presents per felicitar-los per la organització de l’acte i celebrar el bon ambient del mateix.

euia_dinar3En el seu parlament, Nuet va remarcar els eixos fonamentals de la propera campanya, posant especial èmfasi en la necessitat d’estar i treballar més que mai amb el poble i per la poble, en uns moments tant difícils com els actuals. També es va referir a la necessitat de consolidar les aliances amb totes i tots aquells que conflueixin en un pensament d’esquerra progressista, per fer front als atacs de les dretes contra la classe treballadora.

Un gran pastis commemoratiu, amb les sigles de la coalició i el lema de precampanya, va posar la nota final a la jornada.

pastis_euia