Activitats a Blanes els dies 7, 8, 9 i 10 d’agost

Dijous 7 d’agost

§ A les 20 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal ubicada al Pg. de Catalunya, 2, i dins l’espai “Dijous de lletres i mots”: Tertúlia literària d’adults: Ulisses, de James Joyce.

Divendres 8 d’agost

§ A les 18 hores, a Casa Saladrigas (C. de Roig i Raventós, 2): Acte d’inauguració de l’exposició De la necessitat a la llibertat, d’Antoni Cerdan.

§ A les 21,30 hores, a la Pl. dels Dies Feiners, i dins dels actes de celebració de les festes de Dintre Vila: Sopar popular amenitzat amb “Disco Móvil” i rifa de regals.

§ A les 22 hores, a la Pl. de la Verge Maria, i dins de la 5a. edició de Docus a la Fresca, organitzada per l’associació cultural La Focal: Projecció del documental “Stop, rodando el cambio” + vídeo-fòrum i paradeta informativa.

Dissabte 9 d’agost

§ A les 19 hores, a la Pl. dels Dies Feiners, i dins dels actes de celebració de les festes de Dintre Vila: Gran festa infantil amb els animadors Jajejijoju.

Diumenge 10 d’agost

§ A les 20 hores, al Pg. de Mar, davant del Banc dels Músics, i organitzada per l’Agrupació Sardanista de Blanes: Audició de sardanes a càrrec del cobla del Col·legi Sta. Maria de Blanes.

§ Des de les 20,30 hores, a la Cala Sant Francesc, i organitzat per les associacions de veïns de Sa Carbonera i de Raval: Sopar vora la mar (sopar, cremat i cantada d’havaneres).