Més de 3.000 persones omplen la ‘Vídeofesta V.2’ de Ràdio Blanes, a càrrec de Club 70 Radio

Foto: Quim Llorens

Foto: Quim Llorens

Un dels actes més destacats del programa nocturn de la Festa Major d’ahir dissabte va ser la segona edició de La Videofesta V.2 de Ràdio Blanes, que es va allotjar a la Plaça dels Dies Feiners. Després de l’èxit que ja va suposar l’any passat, l’emissora municipal ha participat de nou al cicle festiu organitzant una activitat.

L’objectiu a l’hora d’organitzar aquesta festa ha estat promocionar la programació que es continua fent actualment a l’emissora, principalment comptant amb el suport d’una setantena de col·laboradors que tenen cura de diversos programes de contingut de tota mena i per a gustos ben diversos, si bé predominen els d’àmbit musical. Es tracta de programes com Club 70 Radio, els components del qual es van fer càrrec ahir dissabte de donar contingut a La Videofesta V.2.

Els conductors del programa radiofònic, Pepe Sánchez i Toni Linares, es van encarregar d’amenitzar la vetllada des d’un quart de dotze de la nit i fins que el cos va aguantar. Ho van fer a base d’èxits dels anys 70, 80 i 90, així com alguns temes d’actualitat que també agraden als nombrosos seguidors amb què compten des de fa molts anys.

Per recordar la música que sonava més durant aquella època es va fer un complet recorregut pels èxits musicals que van deixar empremta en la memòria col·lectiva, a través d’un altre dels mitjans més típics de llavors: els vídeo-clips. Els vídeos es van anar projectant al llarg de la festa en una pantalla de grans dimensions que dominava l’escenari.

Foto: Quim Llorens

Foto: Quim Llorens

Completava l’escenografia una altra pantalla més petita, però carregada de contingut. I és que al llarg de tota la festa, el públic assistent es va poder familiaritzar amb els rostres dels col·laboradors i col·laboradores que actualment contribueixen en el dia a dia de Ràdio Blanes. Això va ser possible a través d’un powerpoint a base de fotografies, on també hi figuraven tant el nom del programa que protagonitzen com el dia i hora en què s’emet.

Públic de totes les edats, majoritàriament format per aquells qui ja van vibrar fa uns quants anys amb els èxits musicals que es van sentir dissabte, no van perdre’ls l’ocasió de reviure aquelles sensacions, en un esdeveniment que va comptar amb una gran assistència de públic: més de 3.000 persones.

Un dels moments culminats de La Vídeofesta V.2 del dissabte va ser quan el públic va il·luminar tot el recinte de la Plaça dels Dies Feiners amb bengales mentre sonava la cançó El Himno de la alegría, de Miguel Ríos. També va ser molt especial quan va sonar un tema que igualment es pot qualificar d’himne per a molts, el Boig per tu de Sau, que es va projectar a la gran pantalla amb la lletra de la cançó sobre-impresa perquè tothom pogués corejar la lletra.

Club 70 Radio, un dels programes més veterans de Ràdio Blanes

Foto: Quim Llorens

Foto: Quim Llorens

Club 70 Ràdio va iniciar les emissions a Ràdio Blanes fa 20 anys amb un programa que s’emetia les tardes del dissabte i que aviat va saltar des del dial a les nits d’oci nocturn del territori gironí amb festes que organitzaven coincidint amb dates assenyalades. No tan sols per celebrar l’acabament de temporada, sinó també per la revetlla de Sant Joan o, sobretot, per cap d’any.

Fa pocs anys van deixar d’emetre el programa i des del passat 2013 van reprendre la seva col·laboració amb Ràdio Blanes, aquesta vegada els dissabtes de 12 a 13 h del migdia, amb renovades energies i carregats de nous projectes. De fet, d’ençà que van retornar amb el seu programa radiofònic, ja van organitzar en pocs mesos una festa a un conegut local nocturn de la vila que, com és habitual, va ser un èxit de públic.