La Festa Major de Blanes inclou activitats per al públic infantil

Foto: Ajuntament de Blanes

Foto: Ajuntament de Blanes

Ahir dimecres es va posar en marxa una de les novetats que s’ha inclòs enguany a la Festa Major de Santa Anna, que se celebra en aquesta població de la Costa Brava del 20 al 28 de juliol. Es tracta de l’escenari infantil, espai que centralitza les actuacions adreçades al públic infantil.

L’escenari està ubicat al Passeig Pau Casals, a l’alçada del monument a Joaquim Ruyra que hi ha en aquest indret. La posada en marxa del nou recinte s’ha fet amb un espectacle de titelles que ha anat a càrrec de La Família Guirigall, un grup d’animació infantil que sap tenir entretinguda la canalla a base d’una actuació musical on les titelles són les protagonistes.

Foto: Ajuntament de Blanes

Foto: Ajuntament de Blanes

En total es preveu que durant els propers dies hi hagi fins a cinc activitats més a la tarda en aquest indret formant part del programa de la Festa Major. Així, avui dijous els més petits podran gaudir d’un dels esdeveniments que més els agrada quan apreta la calor estiuenca: una Festa de l’Escuma animada que animarà la Cia Pep Puidemont amb l’espectacle “Bestieses amb Escuma” (18:30h).

Divendres hi haurà una actuació de màgia amb el màgic Raül, i dissabte serà una ocasió especial, ja que es farà una doble cercavila que acabarà el seu recorregut justament a l’Escenari Infantil, on després hi haurà animació infantil amb Jordi Tonietti. Una cercavila sortirà des de la Plaça Solidaritat i seguirà pel Carrer Ample i el Passeig Corils i Vieta, mentre que l’altra començarà a la Plaça Catalunya i farà un recorregut pel Passeig de Mar fins arribar a confluir les dues plegades a l’Escenari Infantil. Animaran les cercaviles la Colla Gegantera de Blanes i la Cia. Circus Orkestar.

Les activitats de l’Escenari Infantil culminaran el diumenge amb el Concurs de Dibuix que organitza la Colla Gengantera de Blanes seguit per un espectacle d’animació infantil amb la Companyia País de Xauxa.