Demà es farà la presentació d’Àngel Canosa com a candidat a l’alcaldia de Blanes per ERC

Àngel Canosa Fernández

Àngel Canosa Fernández

ERC de Blanes farà demà la presentació oficial d’Àngel Canosa Fernàndez com a candidat a l’alcaldia. L’acte que es farà al Teatre de Blanes a partir de les 8 del vespre, comptarà amb la presència d’Oriol Junqueras, president del partit.

Àngel Canosa es va incorporar al partit a principis d’aquest any, sent triat candidat el passat mes de març. Té 45 anys, és advocat i durant un temps va exercir com a jutge sustitut en un jutjat de Blanes. Està casat i té tres fills.

ERC ha tingut representació municipal a l’Ajuntament de Blanes en sis de les nou eleccions municipals que s’han celebrat des de 1979. En cinc d’elles (eleccions de 1979, 1983, 1995, 1999 i 2007) va obtenir un regidor i dos en les de 2003. En les de 1987, 1991 i 2011 va quedar fora de l’Ajuntament.

En les últimes eleccions municipals ERC va obtenir el seu segon pitjor resultat (3,25% dels vots), sent superat per la CUP, que es va presentar per primera vegada i que va recollir el 4,53% de paperetes.

Amb l’elecció com a alcaldable d’Àngel Canosa ERC de Blanes realitza una forta aposta per tornar a l’Ajuntament des de la renovació, doncs ha triat un candidat relativament jove i amb formació jurídica, la qual cosa sol ser una ajuda important per exercir la política. A més, no té relació amb els errors que van cometre en el passat alguns dels seus dirigents.

Presència a les xarxes socials

Àngel Canosa és un dels pocs políics blanencs que té compte de Twitter, amb poc més de 200 ‘piulades’ en aquets moments. L’agrupació local d’ERC també en té compte en aquesta xarxa social. Per la seva banda l’agrupació blanenca d’ERC ha posat en marxa un canal de vídeos a YouTube. Aquest és un primers que n’han publicat:

Membre del Grup Manaies de Blanes

Àngel Canosa ens ha explicat li agrada llegir la premsa cada matí i estar informat del que succeeix tant a Blanes com a Catalunya  i la resta del món. El poc temps lliure que té ho dedica a la seva família. Li agrada cuinar i en les seves estones d’oci tracta d’inspirar-se per escriure algun conte o relat infantil, que després explica als seus fills.

És membre del Grup Manaies de Blanes, soci del FC Barcelona i entre els seus gustos musicals destaca la preferència pel rock and roll.