Activitats a Blanes els dies 15, 16 i 18 d’abril

Els actors d’«Copenhaguen»

Divendres 15 d’abril 
§ A les 22 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26) Bitò Produccions, TNC i CAER posen en escena l’obra Copenhaguen, de Michael Frayn, dirigida per Ramon Simó i interpretada per Rosa Renom, Lluis Marco i Pere Arquillué. 

Per arribar a la construcció de la bomba atòmica, va haver-hi un llarg procés d’investigació científica on van participar els físics més reconeguts de la primera meitat del segle XX. En aquest procés es basa la inquietant i premiada història que relata el dramaturg anglès Michael FraynCopenhaguen, una història feta al voltant d’una trobada plena de misteriosos interrogants, entre dos científics que amb les seves investigacions van fer possible la fabricació de la bomba i que van canviar el curs de la Segona Guerra Mundial: el danés Niels Bohr, premi Nobel de Física el 1922, i l’alemany Werner Heisenberg, també Nobel de Física deu anys després.

Dissabte 16 d’abril 
§ De les 8 a les 22 hores, al Pavelló Verd de la Ciutat Esportiva de Blanes, ubicada al paratge de Mas Cuní, 43, i organitzat pel Club Judo Blanes, Campionat de Catalunya de Judo. 

§ De les 10 a les 13 hores, al Pg. de Mar, i dins dels actes de celebració de Sant Jordi 2011, XXIV Concurs de Murals al Carrer, amb participació de nens i nenes de 8 a 12 anys. 

Diumenge 17 d’abril 
§ De les 10 a les 13 horesVisita lliure a l’ermita de Sant Joan

§ A les 12 hores, al Pg. de Mar, davant del Banc dels Músics, i dins dels actes de celebració de Sant Jordi 2011, Espectacle d’animació infantil “In-Solit” amb el grup Articulat. Seguidament, lliurament de premis als guanyadors del XXIV Concurs de Murals al Carrer. 

§ A les 18 hores, al local de l’AV de Raval (C. Petit de Raval, 5), i organitzat per l’AV de Raval, Recital de Poesia.

                                                                      Exposicions 

Fins al 27 d’abril
Al vestíbul de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i organitzada per l’Associació Catalana de Parkinson de Blanes i Comarca de la Selva/Alt Maresme. Exposició: “Sinpalabras”. Horari: De dilluns a divendres, de 10 a 13 i de 16 a 20,30 hores. Dissabtes, de 10 a 14 hores. 

Fins l’1 de maig 
Tot el dia, al Pg. de la Marina, Fires de rodaires. 

Del 16 al 24 d’abril 
A la Sala Municipal d’Exposicions “María Luisa García-Tornel”, ubicada al C. Ample, 11. Exposició: “Festival d’Imatges CURT – CAT GIF. 1r Concurs de Fotografia CURT – CAT GIF 2011. Reflexos de la realitat cultural i social catalana: Llengua, cultura, país”. 
Horari: De dilluns a dijous, de 19 a 21 hores. Dissabtes, diumenges i festius, de 18 a 21 hores. Dissabte, 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, d’11 a 13 i de 18 a 21 hores.