Consum obrirà demà un nou supermercat a Blanes

Suposa la creació de 72 llocs de treball

Foto: Cooperativa Consum

Foto: Cooperativa Consum

Consum obrirà demà dijous un nou supermercat a Blanes, el primer que la Cooperativa té a la ciutat. La nova tenda, situada al carrer Plantera, disposa de 1.500 m2 de superfície i suposarà la creació de 72 llocs de treball especialitzats. Actualment, Consum compta ja amb 17 supermercats a Girona i més de 150 a Catalunya.


Aquest centre passa a formar part de la línia de supermercats Eco Eficients que, a través de mesures d’eficiència energètica, aconseguixen ser més respectuosos amb el medi ambient. Actualment, la xarxa de supermercats Eco Eficients compta ja amb més de 285 centres i seguix en expansió.

El supermercat de Blanes disposarà d’atenció personalitzada en pescateria, amb neteja i especejament, a més de xarcuteria i carnisseria al tall, i secció de fruita verdura al detall, on el client podrà triar la quantitat, la maduració i la grandària dels productes.

Foto: JFG - Blanesaldia

Foto: JFG – Blanesaldia

A la secció de forn s’oferiran productes acabats de fer i, a més, es podran realitzar encàrrecs i enviaments de compra a domicili. Per a més comoditat dels clients la nova botiga compta amb pàrquing propi amb capacitat per a més de 200 vehicles.

L’horari de botiga serà continuat des de les 9 fins a les 21:30 hores. També compta amb la nova secció de perfumeria de Consum, amb personal especialitzat i marques exclusives com Kaviva Capilar Line, Kyrey, Om Line i Consum Kids.

Una experiència de compra diferent

Els consumidors són un col·lectiu fonamental per a Consum, com així ho demostren els més de dos milions de socis-clients, que la convertixen en la primera cooperativa espanyola per nombre de socis.

Esta evolució recolza l’aposta de Consum per una experiència de compra diferent, amb informació nutricional, possibilitat d’elecció i estalvi des de la primera unitat. A més, entre els avantatges que disfruten els socis-clients de Consum, destaquen els descomptes acumulats en les seves compres a través dels xecs enviats al seu domicili que el 2013 han superat els 20,9 milions d’euros.