Ciutadans presenta els candidats a l’alcaldia de Blanes, Lloret, Malgrat i Girona

Albert Rivera amb el candidats

El president de Ciutadans (C’s), Albert Rivera, va presentar el passat dissabte a la sala de plens de l’Ajuntament de Blanes els candidats de C’s per Blanes, Malgrat de Mar, Lloret de Mar i Girona. Rivera ha destacat la gran oportunitat que té C’s per a obtenir representació municipal: «En aquesta comarca hem crescut a les darreres eleccions i ara podem consolidar el projecte de C’s als ajuntaments». El president de C’s ha afirmat que treballaran per tenir «una bona gestió del diner públic i per la transparència».

El candidat de Blanes és Sergio Atalaya, de 41 anys. És empresari i ha estat vinculat al PSUC des del 1988 al 2006. Atalaya ha manifestat la importància que el «consistori no es defineixi ni gestioni sota patrons exclusius i excloents». A més a més, ha destacat la necessitat «d’acabar amb la mala gestió que s’ha fet del diner públic a l’ajuntament de Blanes».

Pedro Lacoma és el candidat per Lloret de Mar i té 52 anys. Actualment, és inspector de ports i costes del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat. És pilot i instructor de vol i està format en mecànica aeronàutica. Lacoma considera que és «un deure, una obligació i un privilegi participar als òrgans de govern municipals”. Per al candidat, és bàsic «retornar la confiança dels ciutadans  en els seus representants públics».

Per la seva banda, el candidat de Malgrat de Mar, Daniel Hernández, de 24 anys, és vocal de l’Associació de Comerciants del Passeig Marítim de Malgrat de Mar. Hernández considera que l’objectiu principal de C’s a Malgrat «és reduir l’atur i intentar reactivar l’economia per a crear llocs de treball».

El candidat de Girona, Salvador Valenzuela, de 62 anys, és propietari d’una empresa dedicada a equips i productes de Tecnologia bio-enzimàtica per al medi ambient. Milita a C’s des dels seus inicis, sent un dels militants més antics de Girona. «A Girona volem acabar amb trenta anys de polítiques nacionalistes encapçalades pel PSC que ha venut els seus ideals a l’independentisme», ha afirmat el candidat.

Edició: JFG – Foto: Ciutadans (C’s)