El CD Blanes va disputar el darrer partit al camp de futbol d’Els Pins

El jugadors del CD Blanes

El jugadors del CD Blanes

El primer equip del Club Deportiu Blanes va protagonitzar dissabte passat el darrer partit jugat a terreny propi aquesta temporada contra el Sant Antoni. Aquesta vegada, però, més enllà de la senzilla crònica esportiva, es tractava d’un partit carregat d’història, ja que el proper que jugarà de nou a casa ja no el disputarà al camp de gespa d’Els Pins, sinó a la Ciutat Esportiva.

Aquest estiu està previst que comenci la construcció del nou camp als terrenys de Mas Cuní, paral·lelament a què, la setmana passada, ja van començar els primers treballs d’enderroc al camp de terra d’Els Pins. Això ha fet possible que s’hagin pogut compaginar amb els darrers entrenaments i activitats que encara han de fer les diferents formacions del CD Blanes als Pins.

67 anys al Camp de Futbol d’Els Pins

El camp de futbol d’Els Pins es va construir l’any 1947, arran que un virulent temporal de mar va arrasar el què llavors estava situat on anys més tard es construiria l’antic pavelló municipal, que també ha passat a la història com equipament esportiu.

camp_pinsAquests fets els recorda molt bé l’Albert Ros, el soci número 1 del CD Blanes, ja que s’hi va inscriure quan tot just tenia 14 anys, després que de ben petit, 4 anys abans, ja havia sentit molt endins els colors de l’entitat que l’any passat va complir els seus primers 100 anys.

Precisament per això, després de compartir molts bocins d’història en aquest camp durant 67 anys, dissabte passat confessava que va viure la jornada amb nostàlgia i tristesa. D’igual manera se sentia l’actual president de l’entitat, Isaías Salinas, tot i que a l’hora se n’alegrava que les noves instal·lacions on aniran de cara a la propera temporada suposaran una important millora.

Des de l’Ajuntament s’espera que la posada en marxa del nou camp de futbol de la Ciutat Esportiva Blanes signifiqui tot un revulsiu. No tan sols pels seus principals inquilins, el Club Deportiu Blanes, sinó perquè les entitats esportives internacionals que fins ara s’han interessat en llogar l’equipament blanenc trobaven a faltar que hi hagués un camp de futbol, sobretot les que provenen del nord d’Europa. Així ho explicava dissabte passat a peu de camp el regidor d’Esports, Xavier Marcos.

El Club Deportiu Blanes té previst marxar definitivament del camp de futbol d’Els Pins la setmana vinent. Llavors, de cara al setembre d’aquest 2014, serà quan començarà a escriure una nova plana de la seva història al nou terreny de la Ciutat Esportiva.