El proper dissabte es presentarà a Blanes la delegació local de la Fundació Oncolliga Girona

Grup de dones que impulsen la nova entitat local

Grup de dones que impulsen la nova entitat local

El proper disabte 10 de maig es farà al passeig de mar de Blanes la presentació de la nova delegació de la Fundació Oncolliga Girona a Blanes. Aquesta entitat fa 20 anys que dona servei a Blanes i ara es reforçarà amb un equip de format principalment per voluntàries que engeguem amb molta il•lusió aquesta nova delegació.


La Fundació Oncolliga Girona, lliga catalana d’ajuda al malalt de càncer, té com a finalitat millorar la qualitat de vida de les persones afectades de càncer i dels seus familiars a les comarques de Girona.

Pancarta amb les primeres activitats que han programat

Pancarta amb les primeres activitats que han programat

Ofereixen diferents serveis com; programes socials ( material específic pel malalt, voluntariat de suport…), programes assistencials ( servei de fisioteràpia a domicili, atenció psicooncòlogica, drenatge limfàtic…), programes de prevenció i programes de formació.

Tots aquests serveis es financen principalment a través dels actes benèfics que organitzen les delegacions, com marxes populars, festes benèfiques i concerts solidaris, entre altres activitats. Per això és tant important la vostra participació a tots els nostres actes.

Us convidem a seguir-nos al nostre facebook Oncolliga Blanes, on us informarem dels projectes i futures activitats de la delegació. Les persones interessades en rebre informació poden contactar utilizant l’adeça de correu electrònic oncolligablanes@gmail.com