Activitats a Blanes els dies 25, 26, 27 i 28 d’abril

Divendres 25 d’abril

swing§ A les 22 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26) posta en escena de Sing Song Swing, una producció d’Els Pirates Teatre.

Dissabte 26 d’abril

§ De 10 a 13 hores, al Pg. de Mar, i dins dels actes de celebració de Sant Jordi 2014: XXVII Concurs de Murals al Carrer, amb la participació de nens i nenes de 8 a 12 anys.

§ D’11 a 19 hores, a l’alçada del núm. 103 de la Rbla. de J. Ruyra, i organitzades per l’AAVV de Mas Enlaire, amb la col·laboració del Mercat Blanes: Activitats infantils: passeig amb poni, “photo call” al·legòric de Sant Jordi, i taller de maquillatge (solament al matí).

Diumenge 27 d”abril

§ De 9,30 a 12,30 hores, al Pg. de Cortils i Vieta i organitzat pel Club Triatló Blanes: IV Triatló Vila de Blanes, compost de natació (750 mts a la platja central), bicicleta (20 km de recorregut per circuit urbà) i carrera a peu (5 km pel Pg. de Mar i el port).

§ De 10 a 14 hores, al passeig de mar i organitzada per l’Ajuntament de Blanes: Jornada de sensibilització envers les Escoles Bressol Municipals.

§ De 10 a 14 hores, al passeig de mari organitzada per l’Associació Catalana del Pàrkinson Blanes-La Selva /Alt Maresme, amb motiu del dia Mundial del Pàrkinson: Taula informativa

§ A les 12,30 hores, al passeig de mar, davant del Banc dels Músics, i dins dels actes de celebració de Sant Jordi 2014: Concert de música a càrrec de la Bandeta i la Mini-Bandeta de la Cobla del Col·legi Sta. Maria. En acabar el concert, lliurament de premis del Concurs de Murals al Carrer.

Dilluns 28 d’abril

§ A les 20 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2): inauguració de l’exposició fotogràfica Els nous blanencs. Joves i immigració de l’historiador Aitor Roger. Dins l’acte es projectarà un vídeo amb els testimonis dels protagonistes del llibre i de l’exposició.