Nou servei de bar i cafeteria a la Ciutat Esportiva Blanes

cefeteria_cd2aAquesta setmana s’ha posat en marxa el nou servei de bar i cafeteria de la Ciutat Esportiva Blanes, després que s’havia deixat d’oferir el setembre passat. Ahir al vespre la nova concessionària, una empresa familiar que compta amb 15 anys d’experiència en el món de la hostaleria, celebrava una festa inaugural senzilla i carregada d’optimisme amb els seus primers clients.

cafeteria_cd1La nova empresa la formen els membres de la família Quero, coneguts també amb el sobrenom d’Els Santaelles, i està encapçalada per l’Alfons Quero Gómez, acompanyat per la Dolors, la Carme i en Paco. Amb arrels a Córdoba, la família viu entre Blanes i Palafolls. Abans de obrir-lo, la nova empresa ha invertit 12.000 euros, doncs ha fet diverses millores i reformes, com la instal·lació de tota la maquinària necessària i una sortida de fums que comunica amb la teulada.

cafeteria_cd3El nou servei de bar i cafeteria obrirà cada dia, de dilluns a diumenge: els laborables a partir de les 5 de la tarda i fins les 10 de la nit o més tard si hi ha algun esdeveniment que ho fa necessari. Els caps de setmana oferirà un horari flexible que també s’adaptarà als actes que hi hagi a la Ciutat Esportiva Blanes per poder, d’aquesta manera, donar un adequat servei als usuaris i visitants de l’equipament, especialment nombrós dissabte i diumenge.

La principal novetat que ofereix el nou servei és la possibilitat de poder menjar plats combinats variats i saludables, així com entrepans freds i calents, cafès, infusions i refrescos. La concessió que han guanyat en concurs té una duració d’un any, si bé és renovable fins a un màxim de quatre.