Activitats a Blanes entre el 3 i el 6 d’abril

Dijous 3 d’abril

§ A les 20 hores, a l’escola d’educació especial Ventijol (C. de Joan Benajam i Vives, 5), i dins del cicle de xerrades – espai de debat: Com fer front a les adversitats amb fills amb necessitats educatives especials. A càrrec de Mònica Cunill, doctora en psicologia, docent de la Universitat de Girona, i especialista en acompanyament a famílies en situacions de crisis.

§ A les 20 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i dins l’espai “Dijous de lletres i mots”, tertúlia literària per a adults: El soroll i la fúria, de William Faulkner.

§ A les 20,30 hores, a l’auditori del Centre Catòlic (C. de Roig i Jalpí, 16): Projecció i debat del documental Jo crec. i organitzat per la parròquia Sta. Maria de Blanes.

Divendres 4 d’abril

§ A les 10,30 hores, a la sala infantil de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i dins l’espai “Nascuts per llegir”: Actitivtat per als més petits: La Tina i la Tana al circ amb la Companyia Bambolines.

§ A les 22 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26): El Mirall presenta Parole, parole, de Josep Alum.

Dissabte 5 d’abril

§ A les 11 hores, al vestíbul de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2): Acte d’inauguració de l’exposició El món de l’escola bressol municipal i xerrada per a pares, mares i nens.

§ A les 22 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26) El Mirall presenta Parole, parole, de Josep Alum.

Diumenge 6 d’abril

§ A les 7,30 hores, i organitzada pel Centre Excursionista de Blanes: XXIII Ruta de les Ermites, amb el recorregut Sant Francesc, Esperança, Antiga, Salut, El Vilar, Sta. Bàrbara, Sant Joan i Sant Francesc.

§ A les 17,30 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26) Rialles Blanes: Gaia contes posa en escena l’espectacle de contes i teatre Gaia, el nou vestit aventurer.