Xerrada a Blanes sobre els drets laborals dels joves

Van participar representants dels sindicats de joves Avalot i

Van participar representants dels sindicats de joves Avalot i Acció Jove

El Consell Local de la Joventut de Blanes va acollir dissabte passat la primera sessió de drets laborals per als joves a la Biblioteca Comarcal. Aquesta xerrada està emmarcada dins un projecte de la Xarxa de Consells Locals de Joventut de Catalunya amb el suport del Consell Nacional de Joventut de Catalunya (CNJC) i la Fundació Triangle Jove.

Al llarg del matí van intervenir Arnau Fornés, representat sindical d’ Acció Jove (CCOO), que va fer una radiografia de la situació laboral actual entre els joves a les Comarques Gironines i Joan Guirado, representant sindical d’ Avalot (UGT), que va explicar les diferents tipologies de contractes i els drets i deures dels joves davant d’aquests. La part final de la sessió es va dedicar a resoldre dubtes i a tractar casos més concrets que van demanar els assistents.

Aquesta jornada va comptar amb la presència i suport de la presidenta del CNJC, Núria Ramon i amb diferents membres del mateix secretariat. Aquesta xerrada tindrà continuïtat a diferents poblacions de Catalunya. La pròxima sessió tindrà lloc dissabte vinent a Sant Feliu de Guíxols.