Activitats a Blanes els dies 20, 21, 22 i 23 de març

Dijous 20 de març

§ A les 15,15 hores, a l’escola Joaquim Ruyra, ubicada al C. de Méndez Núñez, 49, i dins del cicle de xerrades – espai de debat: Quan cal portar els nostres fills al metge, a càrrec de Beatriz Fontalva, pediatra, i de Carme Cubarsí, infermera de pediatria del Centre d’Assistència Primària de Blanes.

§ De 17 a 21 hores, a la Biblioteca Jove (Pg. de Catalunya, 2) i organitzada pel Banc de Sang i Teixits i l’Associació de Donants de Sang de Girona: Jornada de donació voluntària de sang.

§ A les 20 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i dins del cicle de conferències amb motiu del 50è aniversari dels premis Recvll: Escriptors que han estat guardonats amb un premi. Escriptor convidat: Josep Maria Fonalleras.

§ De 20,20 a 21,45 hores, a la sala de socis del Primer Casino de Blanes, ubicat al Pg. de Pau Casals, 36, i dins del cicle de xerrades sobre “Arts i Oficis a la Vila de Blanes”: Arquitectura paisatgística, a càrrec d’Anna Manlleu.

Divendres 21 de març

§ De 9,30 a 14 i de 16 a 20,30 hores, a la Biblioteca Comarcal, ubicada al Pg. de Catalunya, 2, i amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Poesia: Obsequi als usuaris d’un punt de llibre i un poema, i possibilitat de participar d’omplir de noves fulles l’Arbre de la Poesia que es troba a l’espai Biblioteca Jove.

§ De 10 a 14 i de 16 a 20,30 hores, a la Biblioteca Jove (Pg. de Catalunya, 2), i organitzada pel Banc de Sang i Teixits i l’Associació de Donants de Sang de Girona: Jornada de donació voluntària de sang.

§ De 19 a 21 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i dins de la setmana temàtica de Cuina organitzada pels amics de la Cultura Asiàtica de Blanes: Tast de productes asiàtics.

§ A les 20 hores, a la sala de plens de l’Ajuntament (Pg. de Dintre, 31): projecció del documental Meditrirrani. La vivència d’un grup de joves participants a diferents programes d’iniciatives socials, que varen formar part de l’equip tècnic i de suport a Albert Torrent, un esportista que el passat 5 d’octubre va recorre la Costa Brava de sud a nord, nedant, pedalant i corrent.

§ A les 20 hores, a l’Esbarjo Parroquial (Pl. de l’Església), i organitzada pel Procés Constituent de Blanes: Xerrada: El perquè de la crisi/estafa i alternatives econòmiques, a càrrec d’Arcadi Oliveras, economista i activista per la justícia i la pau.

Dissabte 22 de març

§ De 17 a 20 hores, al C. de Fornaca, davant de la botiga Patufet, i organitzats per la pròpia botiga amb motiu del seu 20è aniversari, amb el suport de l’ABBC: Xocolatada i taller de disfresses amb materials reciclats.

§ A les 18 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26): El Grup Nabac presenta Records per a tu.

Diumenge 23 de març

§ A les 17,30 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), Rialles Blanes: Markeliñe posa en escena l’espectacle de teatre d’objectes La volta al món en 80 caixes.