Debat a Blanes amb el candidat a les europees d’ICV-EUiA Ernest Urtasun el proper divendres

Ernest Urtasun

Ernest Urtasun

L’acte tractarà sobre les actuals batalles a Europa, des de l’auge de l’ultradreta al continent, passant pel debat sobre sortir o no de l’euro, els dret de les dones, i les polítiques econòmiques i de medi ambient a la Unió Europea. Comptarà amb el professor en Relacions Internacionals a la Universitat Autònoma de Barcelona, Oriol Costa.

A menys de 100 dies per les eleccions europees del 25 de maig, ICV-EUiA organitza el proper divendres 14 de març, a les 20 hores al local d’EUiA Blanes, un debat-xerrada sobre els principals debats que es posen en joc en aquests comicis. L’acte serà presentat pel regidor de la coalició a Blanes Víctor Catalan, i farà una pinzellada sobre com funciona la Unió Europea, els diversos debats que hi ha al voltant, com per exemple els avantatges i inconvenients de sortir de la moneda europea, o de sortir de la mateixa Unió Europea, de mans del professor en Relacions Internacionals a la UAB, Oriol Costa.

baner_icveuia

Tanmateix, el candidat d’ICV-EUiA a les europees Ernest Urtasun, introduirà els principals eixos de batalla que la coalició vol traslladar al Parlament Europeu, des de la gran batalla contra les polítiques d’austeritat de la Troika, la democratització de les institucions europees, així com aquells aspectes més concrets que es donarà continuïtat, com el trasllat dels problemes d’hipotecaris, l’estafa energètica que patim i la necessitat d’un canvi de model energètic, així com la necessitat de que Europa impedeixi que els estats, com l’espanyol, impedeixi uns drets vitals bàsics com l’avortament a les dones de tot el continent. Com és habitual, la xerrada és totalment oberta a tota la ciutadania, i tothom podrà intervenir i fer arribar les seves propostes i demandes per traslladar al Parlament Europeu.

Dia: Divendres 14 de maig de 2014
Lloc: local d’EUiA Blanes. Plaça Cáceres 32 baixos (La Plantera), Blanes.