Activitats a Blanes entre avui 5 març i el diumenge dia 9

Dimecres 5 de març

§ A les 17 hores, a la Sala de Plens de l’Ajuntament, ubicada al Pg. de Dintre, 31, i emmarcat en un programa de la Diputació de Girona d’ajuts a esportistes individuals gironins: Acte de reconeixement a Alba Bou, Júlia Subirà i Albert Codinachs, regatistes del Club de Vela Blanes, en la modalitat Vela Classe Olímpica 470.

§ A les 19 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i dins l’espai “Promocionem la Cultura, Fomentem la Lectura” que compta com a entitat convidada amb els “Amics de la Cultura Asiàtica de Blanes”: Setmana temàtica de cinema: Projecció de la pel·lícula “The Ring I”.

§ A les 19,30 hores, des de l’Estació d’Autobusos de la Plantera fins al Pg. de Dintre, davant de l’Ajuntament, amb recorregut pel Pg. de Catalunya, Pl. dels Països Catalans, Pg. de la Marina i Pg. de Mar: Concentració i sortida del seguici fúnebre de l’Enterrament de la Sardina.

§ A les 20 hores, al Pg. de Dintre, davant de l’Ajuntament, i amb la col·laboració de les associacions Que Vingui Qui Vulgui i de Veïns de la Plantera: Lectura del testament del Rei Carnestoltes, veredicte i lliurament de premis del Concurs de Disfresses a la Feina, i fi de festa amb coca i vi dolç.

Dijous 6 de març

§ A les 15,15 hores, a l’escola Joaquim Ruyra (C. de Méndez Núñez, 49), i dins del cicle de xerrades – espai de debat: Relacions entre germans: rivals i confidents. A càrrec d’Alexandre Maset, psicòleg, coach i assessor familiar. Gerent del Grup Vida. Escola d’Intel·ligència Emocional (VEIE).

xavi_marina§ A les 19 hores, a la Sala de Plens de l’Ajuntament (Pg. de Dintre, 3)1, i emmarcat en un programa de la Diputació de Girona d’ajuts a esportistes individuals gironins: Acte de reconeixement a Xavi Marina Gómez, especialista en curses d’ultrafons de caràcter internacional.

§ A les 20 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Cataluny), 2, i dins l’espai Dijous de Lletres i Mots.

Tertúlia literària d’adults: “L’ajudant del metge” de Mercè Font. Amb la presència de l’autora.

Divendres 7 de març

§ A les 19 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i dins l’espai “Promocionem la Cultura, Fomentem la Lectura” que compta com a entitat convidada amb els “Amics de la Cultura Asiàtica de Blanes”: Setmana temàtica de cinema: Projecció de la pel·lícula “The Ring II”.

Dissabte 9 de març

§ De 9 a 21 hores, a la pista blava de la Ciutat Esportiva de Blanes, ubicada al paratge de Mas Cuní, 43, i organitzat pel Club Twirling Blanes: Campionat Zona 1 Base i Absolut de Twirling.

§ De 9 a 21 hores, al carrers del centre i organitzada per l’ABBC i l’Ajuntament de Blanes: La Botiga al Carrer.

§ De 10 a 13 i de 17 a 19, davant la botiga Patufet, (C. de Fornaca, 36), i com a acte paral·lel a “La Botiga al Carrer”: Taller infantil de polseres.

§ De 12 a 20 hores, a l’antic pavelló d’esports (C. de Josep Tarradellas), 2, i organitzat per l’associació cultural Sóc de Cuba, Soy Popular, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona: Matiné Gastronòmica Cultural (música en viu, activitats de dinamització cultual, menú típic cubà, “mojitos” i cocteleria cubana).

§ A les 19 hores, davant la botiga De Bona Pasta (C. de Fornaca i la Pl. de Theolongo Bacchio), i com a acte paral·lel a “La Botiga al Carrer”: Actuació musical del grup local The Holy Sinners.

§ A les 19 hores, a Casa Saladrigas (C. de Roig i Raventós, 2), i dins dels actes organitzats amb motiu de l’exposició “Els nous blanencs. Joves i immigració”, d’Aitor Roger: Petit concert multiculti a càrrec del Cor de Cambra Sota Pala, i visita guiada.

Dimenge 9 de març

§ De 9 a 21 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes, ubicada al paratge de Mas Cuní, 43, i organitzat pel Club Twirling Blanes: Campionat Zona 1 Base i Absolut de Twirling.

§ A les 17,30 hores, al Teatre de Blanes, ubicat al C. Ample, 26: Rialles Blanes: “Teatre Mòbil” posa en escena l’espectacle de teatre Sense solta.