Esplai solidari al barri Mas Borinot de Blanes

Foto: PAHC de Blanes

Foto: PAHC de Blanes

Ahir dimarts dia 4 de març va tenir lloc la inauguració de l’Esplai Social El Bruc. Aquest esplai està organitzat per la Plataforma d’Afectades per l’Habitatge i el Capitalisme de Blanes, conjuntament amb el Grup d’Esplais La Diana.

El que té d’especial aquest esplai és que neix de la necessitat dels mateixos membres de la PAHC, sense recursos econòmics ni subvencions de cap mena. Aquestes activistes han volgut donar un pas més en la lluita que ja fa temps duen a terme, i ara el que s’han plantejat no és només defensar-se, sinó crear alternatives a la manca de resposta institucional davant la situació de molts nens i nenes que pateixen els efectes de la injusta situació econòmica actual.

Aquest esplai, completament grauït i laic, s’està portant a terme a l’A.V. de Mas Borinot, mentre no s’acaba d’enllestir el trasllat a la vella escola Carles Faust. Les activitats són cada dimarts de 17:30h a 20:30h.

Amb un equip de monitors titulats que treballa de manera totalment solidària, a l’Esplai Social El Bruc s’ofereixen activitats com un berenar solidari, reforç escolar, manualitats, tallers, jocs, etc. L’esplai està dirigit a nens i nenes nascuts entre el 2001 i el 2011, i les places són limitades i condicionades a la situació econòmica de les famílies.

Per a més informació podeu trucar al director de l’esplai al 645 884 300 i, per a inscripcions, al 605 228 405 (Roberto) o al 693 687 692 (Víctor).