Activitats a Blanes els dies 13, 14 i 15 de febrer

Dijous 13 de febrer

§ A les 20 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2,) i dins l’espai “Dijous de lletres i mots”: Tertúlia literària d’adults: «La montaña màgica», de Thomas Mann.

§ A les 19,30 hores, a Casa Saladrigas (C. de Roig i Raventós, 2): S’Abanell: Sorra o roques?. Xerrada col·loqui organitzada pel CEAB, que comptarà amb la participació de Rafael Sardà, investigador del CEAB, i de José Jiménez, professor de la Universitat Politècnica de Catalunya. Durant l’acte es presentarà el llibre «Hacia un nuevo modelo integral de gestión de playas» de Rafael Sardà.

§ De 20,20 a 21,45 hores, a la sala de socis del Primer Casino de Blanes (Pg. de Pau Casals, 36), i dins del cicle de xerrades sobre «Arts i Oficis a la Vila de Blanes». Projecte Paisatgístic: Passeig de Mar de G. Narberhaus, a càrrec de Mª Àngela Sagrera.

Divendres 14 de febrer

§ A les 22 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26) Kulbik Dance Company, guanyadors del programa Tu si que vales, 2011, presenta l’espectacle en clau de hip-hop, Cube.

Dissabte 15 de febrer

§ De 10 a 12 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i dins l’espai «Nascuts per llegir». 2a. sessió del taller «Explicar contes: Què, qui, on, quan, per què, per a què i com?» a càrrec d’Eva González (activitat per a pares).

§ A Morralla, Espai Creatiu, ubicat a l’Av. de l’Estació, 70 -nau 4-. Festa sí! Lluita també!
A les 17 hores: Taula rodona d’entitats: “La nova llei de seguretat ciutadana i conseqüències”, moderada pel professor de filosofia del dret, Jaume Nadal.
– A les 19 hores: Xerrada a càrrer d’un portaveu de No a la MAT.
– A les 20 hores: Docu-fòrum a càrrec de Pallassos en Rebeldia: «Mares de Risa. Barcos de Piedra».
– A les 21,30 hores: Botifarrada popular.
– A les 22,30 hores: Concerts a càrrec de Suc de Civada, Quimera, Te Mare i Conflicte.

§ A les 18 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26) Concert benèfic, organitzat per Agrupación Artística Aragonesa de Blanes y Comarca, en benefici de les associacions del Pàrkinson de Blanes, la Selva i l’Alt Maresme, i de l’Esclerosi Múltiple de Blanes, Lloret i rodalies.