El PSC de Blanes aprova una candidatura renovada per acompanyar Josep Marigó

Un equip totalment renovat acompanyarà Josep Marigó en la candidatura socialista de Blanes a les properes eleccions municipals del 22 de maig.

La llista, que ja ha estat aprovada per unanimitat en l’assemblea de l’Agrupació local del PSC celebrada divendres dia 4 de febrer, incorpora un total d’11 dones i de 13 homes, entre els quals s’inclouen tres representants de les Joventuts Socialistes.

De les 24 persones de llista (21 + 3 suplents), 12 són nous candidats respecte de la llista de les eleccions de 2007, dels quals sis apareixen entre els 11 primers llocs de la llista.

 

 

Durant la presentació de la nova candidatura, Josep Marigó va destacar que «hem configurat l’equip que creiem millor per impulsar Blanes, per superar la situació d’estancament actual i per engrescar els ciutadans i ciutadanes en un projecte on tothom s’hi pugui implicar i participar».

 

Marigó va afegir que «s’ha acabat l’època dels personalismes, dels lideratges d’esquena al poble, ara toca consensuar propostes i remar tots en la mateixa direcció i, per això cal gent preparada i amb il·lusió com la que m’acompanya en aquesta llista».

La llista presentada per Marigó està composada en els primers 10 llocs per Lourdes Fàbrega, Dra. en Ciències Físiques i investigadora del CSIC, Nicolàs Laguna, responsable de logística d’una indústria gironina, Judit Llorens, diplomada en Turisme i Màster en Màrqueting, Susanna Ramajo, diplomada en Empresarials i ex-responsable de Caritas-Blanes, José Miguel Lupiañez, tècnic en telecomunicacions i responsable provincial de manteniment d’una important empresa de telefonia, Lara Torres, membre de JSC i estudiant de darrer curs de dret, Marisol Zamora, economista i ex-directiva de la Caixa, José Manuel Verde, funcionari de justícia, Xavier Marcos, gestor tributari i Eulàlia Rabassa, administrativa i comercial. En el segon tram de la candidatura, Josep Marigó segueix comptant amb el suport de destacats socialistes blanencs, com Quim Valls, Pere García i la senadora Pepa Celaya. La llista la tanca amb el núm 21 l’ex-alcaldessa de Blanes, M Dolors Oms.

La candidatura presenta una total paritat entre homes i dones, cinc i cinc, entre els deu primer llocs de la llista, així com la incorporació de tres membres de les JSC de Blanes, la Lara Torres en el lloc núm 7, en Sergi Ujaldón en el 12è i Maria Garcia com a 2a suplent.

Edició: JFG – Foto: PSC Blanes