L’Escola de Dansa Esclat a la Dance World Cup 2014

Esclat_sitges2Els dies 7-8 i 9 de Febrer s’ha celebrat a Sitges la fase nacional del concurs de dansa Dance World Cup 2014.

L’escola de dansa Esclat hi ha participat amb una representació de l’escola formada per una trentena de ballarins i ballarines, d’entre 9 i 18 anys, han presentat un total de 38 coreografies, en les modalitats de dansa clàssica, modern-contemporani, jazz i hip-hop.

A més, han pogut participar a les classes magistrals que han impartit professors de dansa nacionals i internacionals. Durant aquests tres dies, els ballarins i ballarines de l’Esclat han format part d’un grup de mes de 900 estudiants de dansa vinguts d’arreu de l’estat espanyol.

Els resultats han estat molt bons, els alumnes de l’Esclat han guanyat dues medalles d’or, tres medalles de plata i tres medalles de bronze, deixant ben alt el pavelló de l’escola. Els premiats passen directament a la final mundial de la Dance World Cup a celebrar al mes de Juliol de 2014, a Portugal.

Els alumnes premiats són

Esclat_sitges1Medalla d’or a la modalitat de Dansa Contemporània, categoria junior, solo, nois, PAU PUJOL CASTIBLANQUE.

Medalla d’or a la modalitat de HIP-HOP, categoria Open, duos, ANDREA DELGADO SOSA i ARNAU PEREZ DE LA FUENTE.

Medalla de plata a la modalitat de Jazz, categoria Children, solo, nois, MARC PUIG LOPEZ.

Medalla de plata a la modalitat de Dansa Contemporània, categoria junior, grup format per ADRIANA GARCIA DE MINGO, ALBA RODRIGUEZ BOADAS, MARIA MAYORGA BAEZA i PAULA PEREZ DE LA FUENTE.

Medalla de plata a la modalitat de Dansa Clàssica, categoría junior, solo, nois: PAU PUJOL CASTIBLANQUE.

Medalla de Bronze a la modalitat de Dansa Clàssica, categoria junios, solo, noies: ANNA PUJOL CASTIBLANQUE.

Medalla de Bronze a la modalitat de Dansa Contemporània, categoria junior, solo, noies, ANNA PUJOL CASTIBLANQUE.

Medalla de Bronze ala modalitat de Dansa Contemporània, categorIa open, duo, ANNA PUJOL CASTIBLANQUE i ARNAU PEREZ DE LA FUENTE.

La ballarina BLAU CUI CUGOTA GUILLEN de nou anys va rebre un reconeixement a la seva dansa, i així mateix l’ANDREA PUIG LOPEZ va obtenir un premi al millor vestuari.

Finalment l’ARNAU PEREZ DE LA FUENTE va guanyar una beca pel CONSERVATORI MARIA DE ÁVILA de MADRID.

 

 

MOLTES FELICITATS A TOTA L’ESCOLA, BALLARINS, BALLARINES I PROFESSORS.